MY FAVOURITES / 2012

In het afgelopen jaar heb ik een hoop gekocht en gekregen. Daar zaten dingen tussen waar ik nu haast niet meer naar omkijk, maar een heleboel heb ik wel veel gebruikt. Vandaag is het tijd om te laten zien wat mijn favoriete dingen van 2012 waren die ik heb gekocht of gekregen. Deze dingen gebruik ik momenteel nog heel veel en het zijn stuk voor stuk echte favorieten. Bij ieder product schrijf ik er kort wat over en als je op de dikgedrukte naam klikt, dan ga je naar het artikel wat ik er ooit over heb geschreven.


MacBook

Deze kocht ik nog niet zo heel erg lang geleden, maar ik ben er nog steeds super blij mee. Het was een rib uit m’n lijf, maar hij was het zo waard. Ik vind hem mooi, hij is snel en ik gebruik hem voor alles: school, bloggen, films kijken, muziek luisteren… You name it!

Canon 550D

Ik heb hier geen artikel over geschreven, maar hierdoor is de camera niet minder waard. Ik gebruik hem voor alle foto’s op mijn blog en hij maakt prachtige foto’s. In 2013 wil ik de 50mm lens nog gaan kopen, want die lijkt me perfect. Maar zo is het ook al een geweldig ding!

Zara zwarte leren jas

Niet echt bepaald de goedkoopste leren jas, maar wel een hele goede investering. Ik draag hem nog erg vaak, en zeker de laatste dagen is het niet zo koud waardoor hij prima met een trui kan. De details vind ik nog steeds heel leuk en op het leer heb ik ook niks aan te merken.

Jeans Pull & Bear

Ontdekking van de eeuw! Goedkoop, mooi en goede pasvorm. Niks op aan te merken, maar dat mag eigenlijk ook niet voor die 20 euro die ze ervoor vragen. Ik heb nu twee spijkerbroeken van Pull & Bear en ze zijn allebei nog in goede staat. Ik ga er zeker meer kopen!

Zwarte tas Mynewbag.nl

Deze tas kreeg ik voor mijn verjaardag (in februari) van mijn opa en oma. Ik gebruik hem de laatste tijd iets minder omdat ik die tas eigenlijk al het hele jaar gebruik. En dat is er niet aan af te zien! Hij is wat minder stijf dan eerst maar de kwaliteit is nog steeds mooi. Alsof ik de tas net nieuw heb!

Michael Kors horloge

Op dit horloge ben ik nog steeds niet uitgekeken, ik draag hem iedere dag! Het liefste wil ik nu ook nog een zilveren horloge, voor erbij. Maar ik ben nog steeds heel blij met dit exemplaar!

Ray Ban Aviator

Ik kocht deze zonnebril aan het einde van de vakantie, toen ik al mijn vakanties al achter de rug had. Desondanks heb ik hem toen nog gedragen zo lang het kon! Het is een hele fijne bril, hij staat leuk en ik kan niet wachten om hem komende zomer weer te dragen!

Sideways cross necklace

Een wat goedkoper item, maar daarom net minder leuk! Ik draag deze ook nog steeds bijna iedere dag, en dat is er ook niet aan af te zien. Ik wil meer van dit soort kettinkjes! Hier zie je trouwens dat ik nog een kleurtje had, helaas ben ik nu zoooo wit. Summer, I’m waiting for you!

iPhone 4S

Mijn allesje, mijn leven: de iPhone 4S die ik dit jaar kreeg. Ik doe echt ALLES met mijn telefoon: fotograferen, Twitter, Whatsapp, Instagram, Facebook… Heb je even? Helaas gaat de batterij best snel leeg, maar dat komt gewoon omdat ik hem zoveel gebruik. Gewoon een mini beetje verslaafd misschien…. Misschien!

Naked 2 palette

Ik koop niet echt vaak meer make-up, maar dit was toch wel de top aankoop van 2012 op make-up gebied. Ik gebruik hem iedere keer als ik oogschaduw draag en de kleuren zijn gewoon super mooi. Je kunt voor een partylook gaan, maar ook eentje voor overdag. Echt multifunctioneel, dus.

Dit waren mijn favorieten van 2012. Wat zijn die van jou?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *