MIJN KIKO MAKE-UP COLLECTIE

Kiko is één van mijn favoriete budgetmerken. De verpakkingen zijn mooi, de producten zijn goed en ze hebben een groot aanbod van veel verschillende kleuren. Kiko heeft zelfs kwasten en verzorgingsproducten! En het is ook betaalbaar. Wat wil je nog meer? Nou, misschien wat filialen in Nederland? Want echt makkelijk verkrijgbaar is het niet… De dichtstbijzijnde winkel kun je denk ik vinden in Duitsland, maar ook in Italië en Spanje ontbreekt het niet aan Kiko. Waarom dan in Nederland nog niet? Dat is mij een goede vraag. Want ik denk dat dat best een goede aanwist zal zijn! Er komen al steeds meer make-up merken naar Nederland, maar een merk wat echt goedkoop is ontbreekt nog een beetje. Wie stemt voor?


Ondanks dat het niet zo goed verkrijgbaar is, wil ik toch mijn Kiko producten aan jullie laten zien. Ik heb namelijk zeker wat aanraders die je moet hebben als je een keertje in een winkel bent. Ik heb dan maar een kleine collectie, er zijn nog veel meer mooie producten. Zoals nagellak, pallettes en veel blushes en andere gezichtsmake-up. Genoeg keus, dus! Ik weet de prijzen niet uit mijn hoofd, maar ik gok dat het allemaal maximaal 8 euro kost. Ik zal wel een indicatie geven bij de producten.



Super Gloss – 126
Deze lipgloss kocht ik vorige maand in Berlijn. Een beetje een impulsieve aankoop, want ik draag eigenlijk helemaal niet zo vaak lipgloss. Toch heb ik deze al vaak gebruikt! De kleur is heel mooi: nude met wat glitters. Vooral bij een nude/roze lipstick staat deze lipgloss prachtig. Ik vind deze gloss fijn in gebruik en er zijn nog heel veel andere kleuren. Toen ik deze kocht, betaalde ik hiervoor €3,-.


Full Coverage concealer – 01
Deze concealer had een vriendin al een tijdje, en zij was er heel enthousiast over. Mijn concealer was al een tijdje op, dus toen moest ik deze hebben. Ik gebruik altijd twee soorten concealers: een vloeibare voor wallen en lichte rode plekjes, en een dekkende, meer compacte voor de onzuiverheden. Deze concealer dekt heel goed, maar de naam zegt het ook eigenlijk al: ‘Full Coverage’. Echt een top concealer als je op zoek bent naar een goede dekking. Hij is ook lekker romig, dus hij brengt fijn aan. Deze kostte €7,50.


Colour Sphere oogschaduw – 33
De Colour Sphere oogschaduw kocht ik in mei, ook in Berlijn. Deze oogschaduw is perfect voor feestjes of avondjes uit. Bij een wat donkere oogschaduwlook gebruik ik deze heel vaak, want de paarse glitters komen heel mooi tot z’n recht en zijn echt de kers op de taart waardoor je oogschaduw mooi opvalt. Deze oogschaduw is dus zeker een aanrader! Ik draag hem niet naar school, maar alsnog gebruik ik deze erg vaak.

Highly Pigmented oogschaduw – 141
Dit is de perfecte highlighter! Ook deze kocht ik in mei, en ik gebruik hem bijna altijd als ik oogschaduw draag en geen gebruik maak van mijn Naked 2 palette (daar zit namelijk al een highlighter in). Ik wilde namelijk een losse highlighter, en deze voldoet aan alle eisen. Hij is goed gepigmenteerd, geeft dé perfecte glow en de kleur is ook goed. Het is een beetje een rose-achtige highlighter, maar dit kan bij heel veel kleuren.


Vibrant eyepencils – 604 en 606
Mag ik even een Hallelujah gebaar maken? Deze oogpotloden zijn namelijk echt perfecte dupes voor de Glide On Pencils van Urban Decay. En dat weet ik zeker, want ik heb die namelijk zelf ook. Ik gebruik deze kleuren vooral in de zomer (staat lekker vrolijk en valt toch op), maar een wat meer opvallende look. De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd en blijven lang zitten. Niet té romig dat het ervan af glijdt, maar ook weer niet te hard, dat er geen kleur vanaf komt. Als je deze ziet: meenemen! Ik baal stiekem ook een beetje dat ik de afgelopen keer geen bruin en zwart gekocht heb… Volgende keer beter!

En dan de swatches! Mijn echte aanraders zijn dus de Vibrant Eyepencils, maar ook de Colour Sphere oogschaduws zijn supermooi en de concealer is heel fijn.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *