MI MONEDA RINGEN

Met de kettingen van Mi Moneda zijn we allemaal wel bekend, maar de ringen zijn iets nieuws. Deze hebben wel hetzelfde concept: je koopt een ring en daarvoor heb je dan verschillende soorten muntjes. Heel schattig! Zoals je ziet heb je twee soorten ringen: een basic en eentje met steentjes eromheen. De ringen zijn er in drie kleuren: roségoud, goud en zilver.

Ik moet zeggen dat de gouden ringen wel heel geel uitvallen op deze foto’s, maar dat valt in het echt dus reuze mee. De (rosé)gouden ringen zonder steentjes kosten €150,- en met steentjes €165,-. De zilveren zijn wat goedkoper. Deze kosten namelijk €150,- (met steentjes) en €135,-. Wel duur, en dan heb je nog geen munt… Deze zijn er overigens in heel veel soorten en zijn er vanaf €12,50. Je hebt veel munten die je ook bij de kettingen terugziet, maar ook veel andere munten met diamantjes. Je kunt dus zelf bepalen hoe opvallend je ring is!

Ik vind het een heel leuk concept, maar voor die prijs kies ik liever voor een ketting van Mi Moneda. Wat vinden jullie er van?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *