TIP VOOR SINTERKLAAS + KORTINGSCODE

In augustus schreef ik over de Style Journal van Moleskine die ik ontvangen had via Cadeau.nl. Deze webshop is dé shop als je op zoek bent naar cadeautjes, en met de naderende feestdagen komt deze webshop dus goed van pas. Wij hebben thuis al lootjes getrokken voor surprise, dus ik moet binnenkort maar eens gaan bedenken wat ik ga maken en ga kopen… Ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt, want op Cadeau.nl heb je heel veel leuke sinterklaas cadeautjes. Kijk snel mee voor mijn favorieten en daarnaast heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jullie!


10% korting op het assortiment!
Heb jij iets leuks gezien op de webshop en wil je iets bestellen? Ho, wacht! Ik heb namelijk speciaal voor mijn lezeressen een kortingscode voor 10 procent korting! De code is ‘OurfavouritesHE‘ en hij is geldig t/m 31 december 2012. Je kunt de code dus niet alleen voor Sinterklaas kadootjes gebruiken, maar ook voor kerst!

Ook handig om te vermelden: alles wordt gratis ingepakt en als je voor 18:00 besteld dan heb je het morgen in huis. Ideaal voor mensen die op het laatste moment een cadeau kopen! Kijk voor meer leuks op Cadeau.nl.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *