TC WOW VAN DAPHNE DECKERS

Toen ik het persbericht ontving waarin stond dat Daphne Deckers een geurlijn had gelanceerd, was ik eigenlijk wel heel benieuwd. Hoe zou een eau de toilette dat Daphne Deckers samenstelt ruiken? Ik vroeg een exemplaar aan en vandaag mijn mening!

Daphne Deckers heeft een eau de toilette en een perfume pearl uitgebracht. Ik heb dus de eau de toilette, maar een perfume pearl is leuk als je bekend bent met de lingerielijn van Daphne. De perfume pearl is een bedeltje waar je de eau de toilette op kunt verstuiven en die je dan vervolgens aan je BH van TC WOW kunt hangen. Ik vind dat echt een leuk idee! Zo blijft de geur lekker lang hangen.

Maar nu op naar de geur. Wat vind ik er van? Allereerst vind ik de verpakking en het flesje er leuk uit zien. Lekker vrolijk, en details passen weer bij de lingerielijn van Daphne. De geur bestaat uit meer dan 80 ingrediënten, waaronder bergamot, sinaasappel en peer. Toen ik dit las, had ik een frisse geur verwacht. De ingrediënten op zich zijn lekker, maar de combinatie is toch niet helemaal mijn ding.

In het persbericht staat verder dat het een rijke geur is geworden: ‘elegant, vrouwelijk, gelaagd en een tikje uitgesproken’. Daar ben ik het mee eens, want het is zeker een opvallende en aparte geur. Je moet er van houden. Het is niet echt mijn ding, maar ik vind het ook eerder een geur voor wat oudere vrouwen. Ik hou zelf van de wat frissere geuren, maar dit parfum heeft iets zwaars over zich waardoor ik toch sneller kies voor mijn andere parfums. Het is lastig uit te leggen, daarom zou ik je aanraden om eens te ruiken bij de Douglas! Wat wel fijn is, is dat de geur lang blijft hangen voor een eau de toilette. Sommigen vervliegen erg snel, maar ik kon dit geurtje nog lang ruiken!

TC WOW is verkrijgbaar bij Douglas en bij de lingeriezaken die ook WOW lingerie verkopen. Een 50 ml flacon kost €39,95, een 9,5 ml flacon €14,95 en voor de perfume pearl betaal je €9,95. Meer informatie is te vinden op de website Tcworldofwomen.com, waar je zowel de eau de toilette als de lingerie kunt bestellen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *