SINTERKLAAS WISHLIST

5 december is het weer zover: pakjesavond! En ik mag dan misschien wel 17 zijn, ik zal er nooit problemen mee hebben om Sinterklaas te vieren. Gezelligheid, pepernoten en… cadeautjes! Ik weet dat het daar niet om draait, maar het hoort er toch wel een beetje bij. Vooral de surprises vind ik altijd leuk. Wij hebben onze lootjes al getrokken, maar ik moet nog bedenken wat ik ga maken.

Ook met verlanglijstjes maken heb ik geen problemen. Ik doe het maandelijks en voor Sinterklaas maak ik graag nog eentje extra. Bovenstaande dingen wil ik al een tijdje, dus het is niet zo net als vroeger dat ik 1000 soorten barbiepoppen vraag waar ik eigenlijk niks aan heb. Oke, laten we maar gewoon beginnen. Voor de handigheid heb ik er ook de adressen bijgezet waar je het kunt kopen. Want ja, je weet het maar nooit…


Marc by Marc Jacobs laptophoes – €50,71 (Shopbop
Ik blijf erbij dat ik een laptophoes van Marc by Marc Jacobs wil. Ik kwam laatst wel een leuke hoes tegen van Michael Kors, maar die was bijna 3 keer zo duur, dus die valt sowieso af. Ik was met mijn stiefvader in de Apple store waar ik ‘m tegenkwam en toen ik hem liet zien en vertelde dat hij €120,- kostte viel hij nog net niet achterover. Een hoes van MBMJ is 50 euro en dat vind ik al een stuk beter geprijsd. Mijn MacBook heeft gewoon goede bescherming nodig en ik ken mijn laptop goed, we zijn het er samen over eens dat een paarse of roze hoes de bescherming geeft die mijn MacBook nodig heeft. Ha!

Tommy Hilfiger Hilfiger parfum – €30,49 (Douglas)
Geurtjes zijn altijd leuk om te krijgen, zeker als ze niet al te duur zijn. Er zijn veel parfums die ik wil maar die heel erg duur zijn, maar ik ken ook twee heerlijke geuren die prima betaalbaar zijn. Zo is Hilfiger van Tommy Hilfiger lekker (en het is ook nog eens een Eau de Parfum) en blijft Seductive van Guess ook een geweldig parfum (€26,44 voor 30 ml). Deze heb ik alleen al twee keer gehad, dus mijn voorkeur gaat uit naar Hilfiger.

Canon 50mm f/1.8 lens – €119,- (Bol.com)
Sinds februari heb ik mijn Canon 550D, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik wil al heel lang de 50mm f/1.8 lens, omdat deze prachtige foto’s maakt. Ik zie hem bij zoveel bloggers en dat maakt me hebberig! Het is wel een duur Sinterklaas cadeautje (gezien de andere dingen die ik wil), maar ik wil deze lens al zo lang en het is ook niet zoiets dat je snel voor jezelf koopt. Daarnaast wil ik ook nog een afstandsbediening voor mijn camera. Ik zag op verschillende webshops dat ze rond de 10 euro waren, maar op Ebay heb je ze al voor 2 euro. Dan kan ik die dus net zo goed voor mezelf kopen…

Sjaal(s) – H&M, Zara….
Sjaals doen het bij mij altijd goed. Zeker met het koude weer kan ik er wel wat gebruiken. Ik wil nog een burgundy achtige (leuk bij mijn zwarte leren jas) en iets van grijs of zwart…

Lauren Conrad Beauty – €14,99 (Bol.com)
Boeken zijn altijd leuk om te krijgen en ik kan nog wel zo een lijst op noemen van boeken die ik nog allemaal meer wil, maar momenteel staat Beauty van Lauren Conrad bovenaan.

Wat stiekem ook op mijn website staat is een standaard voor mijn MacBook, een muis en een toetsenbord. Ik heb de laatste tijd veel last van mijn rug en het zal veel beter voor me zijn om een scherm te hebben op ooghoogte. Ik zou dan graag een los standaard willen hebben met een extern toetsenbord en muis… Het is duidelijk: ik wil weer eens wat.

Dit was mijn wishlist! Wat vragen jullie voor Sinterklaas (of voor kerst, als je het viert)?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *