OH MARSEILLE…

En hele tijd geleden wandelde ik met mama eens The Company binnen, een winkel in Eindhoven met kleding, schoenen en tassen. Ik zag toen een mooie tas van Cowboysbag, die niet leek op de tassen waarmee Cowboysbag bekend is geworden. Je ziet ‘m hierboven, het is de Marseille. Vandaar ook de titel, dus ik verwijs niet naar Frankrijk. Hoewel ik absoluut geen problemen zou hebben met een tripje naar Marseille, maar dat even terzijde. De tas is een beetje grijs/groen en hij is van suède. Ik ben al twee keer eerder langs de winkel gegaan om ‘m te bekijken en het werd zelfs zo erg dat de verkoopster zei ‘Je hebt ‘m al eerder gezien, hé?’, toen ik in de winkel rechtstreeks naar de tassen liep.


Het enige nadeel van deze tas is dat ik hem niet echt nodig heb. Ik wil een zwarte tas waar schoolboeken in passen, maar daar is deze tas net te klein voor. Daarnaast is de tas van suède en dat kan ook niet echt bepaald goed tegen de regen. Ik zou hem wel kunnen gebruiken op dagen dat ik weinig lessen heb en hij is ideaal om mee naar de stad te nemen, maar dan vind ik het nog best veel om daar €129,95 voor neer te leggen. Te veel. En daarom blijft het ook bij kijken.

Hierboven zie te tas er een beetje stijf uit, maar in het echt zakt de tas helemaal in elkaar omdat hij geen verstevigingen heeft. Ik vind dat juist wel leuk, maar het geeft niet echt een goed beeld van de tas. Aan de andere kant komt de vorm zo wel goed tot z’n recht. De kleur is mooi, de vorm is handig en de details bij de handvaten en het flosje maken de tas af. Er zit ook nog een lang hengsel bij, zodat je hem over je schouders kunt hangen.

De tas kost dus €129,95 en is verkrijgbaar bij de meeste winkels & webshops waar ze een ruim assortiment hebben van Cowboysbag. De tas is er ook in het bruin, geel en grijs.

DELEN:

1 Reactie

  1. Bart 10 oktober 2015 / 11:10

    Hoi,

    Ik vind dit een hele mooie tas voor mijn vriendin.
    Weet iemand of deze nog ergens te krijgen is, ik heb namelijk veel gezocht maar hij lijkt niet leverbaar meer te zijn.

    Alvast bedankt voor de reactie.

    Groeten,
    Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *