MY DAILY SKINCARE PRODUCTS

Tijd voor een beautypost! Met daarin mijn dagelijkse skincare producten. Sommige producten gebruik ik al heel lang, andere pas kort. Maar tot nu toe vind ik dit superfijne producten. Ik gebruikte eerst altijd reinigingsmelk erbij, maar sinds ik dat niet meer doe heb ik echt veel minder last van puistjes. Mijn routine in de avond is meestal dat ik eerst mijn oogmake-up erafhaal, vervolgens mijn gezicht reinig met de gel en vervolgens met een watje het tea tree water aanbreng. In de ochtend gebruik ik alleen de reinigingsgel en daarna de dagcrème. Simpel, maar voor mijn huid is het voldoende.


Kruidvat reinigingsgel – €2,09 voor 150ml
Deze reinigingsgel heb ik inmiddels al voor de twee keer gekocht. Het is niet echt een bijzonder product, maar het werkt gewoon goed en het is goedkoop. Deze gel is voor de normale tot gemengde huid, maar er is ook een roze variant voor de droge huid. Deze past het beste bij mijn huid. De gel ruikt lekker fris, schuimt een beetje en droogt mijn huid niet uit. Het is lekker verfrissend, en haalt mijn gezichtsmake-up er goed af.


Yves Rocher oogmake-up remover ‘Pur Bleuet’ – €5,10 voor 125ml
Ik bestelde deze oogmake-up remover een keer om gewoon te proberen, maar hij is eigenlijk heel erg fijn! Deze remover bestaat uit twee delen en je moet hem dus schudden voor gebruik. Er zit dus olie bij, maar hier merk je echt niks van, dus dat is heel fijn. De remover is heel mild en dus geschikt voor gevoelige ogen. Op de website staat dat ook waterproof oogmake-up ermee kan worden verwijderd, maar daar ben ik het niet mee eens. Waterproof mascara blijft namelijk bijna helemaal zitten als ik dat hiermee eraf probeer te halen. Gelukkig gebruik ik dat meestal niet, maar het is wel een minpunt. Ik denk niet dat ik dit product opnieuw zal kopen, maar dan weer voor die van Nivea ga (die is echt top!).


Lush Tea Tree water – €5,55 voor 100g
Het Tea Tree Water van Lush heb ik al verschillende keren opnieuw gebruikt, hij blijft een topper! Het werkt goed tegen onzuiverheden en is dan ook geschikt voor de normale tot vette huid. Naast tea tree zit er ook grapefruit en jeneverbes in. Dat maakt dit product uniek, want er zijn wel andere merken die tea tree toners verkopen, maar die werken lang niet zo goed!


Yves Rocher dagcrème ‘Sebo Specific’ – €6,95 voor 40ml
Deze dagcrème is echt een ontdekking geweest. Ik had een nieuwe creme nodig en ik koos voor deze omdat die goed was voor vette huid. Dat heb ik, en deze creme zorgt voor een matterend effect. Ik vind dat heel erg fijn, want niks is zo vervelend als een glimhoofd. In de creme zitten plantaardige stoffen die de talgproductie reguleren en het glimmen van de huid voorkomen. Mijn huid wordt goed gehydrateerd en ik heb inderdaad minder last van glimmen in vergelijking met andere cremes. Daarnaast is deze van Yves Rocher ook nog eens betaalbaar, dus dat is al helemaal mooi meegenomen!

En dat zijn mijn dagelijkse skincare producten! Ze zijn allemaal best budget, terwijl ik ze toch heel erg fijn vind. Dus ben je op zoek naar goede producten voor je gezicht? Dan kan ik je deze producten allemaal aanraden! En je bent er in totaal nog geen 20 euro voor kwijt. Je hoeft dus echt geen kapitaal uit te geven voor een goed verzorgde huid.

DELEN:

11 Reacties

  1. LovelyLouLou 28 november 2012 / 11:27

    De Yves Rocher dagcreme lijkt me erg fijn! Zaterdag ga ik naar Oberhausen en kan ik dus even een kijkje nemen :D

  2. Anonymous 28 november 2012 / 13:15

    Waar kan ik de Yves Rocher dagcreme kopen? het lijkt me een erg fijne en redelijk goedkope creme namelijk! :D

    • Anonymous 28 november 2012 / 16:28

      bij de yves rocher of de op de site van yves rocher!

  3. Lisa 28 november 2012 / 14:52

    Leuk om te zien wat anderen gebruiken! Die toner van Lush lijkt me echt fijn. En wat betreft budgetproducten heb je wel gelijk, ik had eerst een dure dagcrème en nu eentje van Essence en ik merk echt geen verschil, haha.

  4. sophie 28 november 2012 / 15:14

    Lijken mij fijne producten , het product van Lush vooral. Ik gebruikte eerst een dagcrème van essence verbaasde me echt dat hij zo fijn was!

  5. Rianne 28 november 2012 / 16:01

    Die Lush toner lijkt me heel erg fijn! Ik denk dat ik mij deze kerstvakantie maar eens ga verwennen met een Lush bestelling!

  6. remotereporter 28 november 2012 / 17:21

    Lijken me hele fijne producten! De Tea Tree van Lush wil ik ook al een hele tijd kopen..
    X liefs Marleen

    p.s. Ik heb een Secret Santa op mijn blog, ik zou het heel leuk vinden als je daaraan mee wilt doen!

  7. Anonymous 28 november 2012 / 17:42

    HI!

    die dagcreme van Yves lijkt me helemaal super.
    heb er nog wel een vraagje over: zit er SPF in?
    leuk die budget producten:D

  8. Amy-Denise L. 28 november 2012 / 21:54

    Die toner van lush wil ik wel eens proberen. Heb nu de trea tea toner van The Body Shop, maar heb niet echt de indruk dat het veel helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *