MIJN FAVORIETE SIERADEN

Als ik een dag geen sieraden draag, dan voel ik me echt kaal. Ik draag dan dus ook best vaak dezelfde sieraden, ondanks dat ik een lade vol heb met leuke dingen. Maar mijn favoriete sieraden kunnen altijd, zijn mooi en van goede kwaliteit. Ik draag iedere dag mijn Buddha to Buddha ring, en qua armsieraden wissel ik het af. Dan draag ik weer wat vaker mijn horloge met/zonder armbandjes, of ik draag juist alleen armbanden. Dat hangt er een beetje van af, maar ik neig altijd sneller naar mijn horloge omdat het toch wel handig is om altijd een tijd bij je te hebben. Ik betrap me er dan ook vaak op dat ik naar mijn pols wil kijken terwijl ik helemaal geen horloge om heb.


Vandaag laat ik jullie dus mijn favoriete sieraden zien, en ik vermeld erbij als ik er een artikel over heb geschreven (in het geval je benieuwd bent naar meer).



Michael Kors horloge – artikel
Een Michael Kors horloge stond al heel lang op mijn wishlist, maar in februari heb ik hem dan eindelijk gekocht. Ja, hij was duur, maar hij was het geld zooooo waard! Ik draag hem bijna iedere dag hij blijft mooi. Ik hoorde van anderen dat het roségoud kan gaan slijten, maar dat valt bij mij eigenlijk nog reuze mee! Ik zou nog wel een zilveren horloge willen hebben voor de afwisseling, maar tot nu toe ben ik echt nog steeds heel blij met dit horloge!


Kettinkje van Etsy.com – artikel
Dit sideways cross kettinkje heb ik pas sinds juli, maar draag ik ook bijna iedere dag. Hij was niet zo duur (ik kocht hem op Etsy.com), maar omdat hij van echt zilver is kan ik er gewoon mee douchen. Dat doe ik nu dus ook al maanden (en heel soms doe ik hem af), maar de kwaliteit is nog steeds mooi. Ook bij dit kettinkje denk ik dat ik er nog wel een zou willen, maar dan bijvoorbeeld met iets anders in plaats van een kruisje.


Buddha to Buddha armband ‘Janneke’
Deze armband komt uit de Junior collectie en kreeg ik voor mijn 16de verjaardag. Ik draag hem de laatste tijd wat minder vaak, omdat ik vaker mijn horloge draag en ik vind dit armbandje daar toch iets minder mooi bij staan. Desondanks blijft het een mooie, simpele armband die heel leuk is in combinatie met andere armbandjes.

TOV Essentials armband – artikel
Deze armband heb ik ook nog niet zo lang (juli), maar is ook erg leuk! Ik draag hem niet zo vaak omdat deze vooral mooi is op zichzelf, en die munten maken altijd zo’n herrie als ze tegen elkaar komen (en dat is irritant op school). Ik heb hier niet echt veel over te zeggen, het is gewoon een perfecte armband om zonder andere armbandjes te dragen.


Barong Barong roségoud armbandje – artikel
Dit armbandje kreeg ik na mijn laatste rapport van vwo 5. Staat prachtig bij mijn horloge, maar de kwaliteit is niet geweldig. De kraaltjes verkleuren nogal snel, terwijl ik nooit parfum draag op mijn polsen ter bescherming van mijn sieraden. Dat is dus heel jammer, maar hij blijft mooi!

Blingissimo armbandje
Ik weet niet meer waarom ik dit armbandje kreeg, ik geloof dat dit een Sinterklaas cadeau was maar dat weet ik niet zeker. Ook dit is een armandje met zilveren bolletjes. Deze draag ik vaak met mijn horloge of met mijn Buddha to Buddha armband.

Jah Jah armbandje
Dit armbandje is eigenlijk echt aan vervanging toe, maar is zo handig te combineren. Met andere kleine armbandjes, bij mijn horloge of mijn Buddha to Buddha armband. Het kan allemaal! Het is ook het goedkoopste armbandje, maar daarom niet minder leuk. Ik heb deze ook in het rood, maar die draag ik minder vaak.


Buddha to Buddha ring ‘Nathalie’ – artikel
Deze ring was mijn eerste ‘dure’ sierraad. Ik heb deze ring inmiddels alweer twee jaar en draag hem iedere dag. Wow, de tijd gaat snel! Het is een simpele ring, maar toch wel een beetje opvallend omdat hij vrij fors is. Ik vind hem echt prachtig, en ik vergeet het moment nooit meer dat mama een verrassing voor me had en dat ik toen een sierraad mocht uitzoeken. Je kunt het hier nog eens teruglezen. Grappig feitje: ik draag deze ring normaal altijd aan mijn rechterhand, maar daar kon ik geen foto van maken, dus deed ik hem om mijn linker ringvinger. Alleen die is iets dikker dan mijn andere vinger, dus ik kreeg de ring niet meer af! Gelukkig is het me met behulp van veel zeep gelukt!


Hema oorbellen
Ik draag eigenlijk niet zo vaak oorbellen, terwijl dat wel heel leuk is! En als ik het draag, zijn het van die hele simpele, zoals deze van de Hema. Lekker goedkoop, maar wel mooi. Vooral als ik los haar heb vind ik het mooi om van die hangertjes te dragen. Eerst droeg ik ook veel knopjes, maar ik ben weer over die fase heen. Wie weet weer een andere keer… Haha!

Hebben jullie ook van die sieraden die je bijna dagelijks draagt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *