COLGATE MAXWHITE ONE

Een tijdje geleden ontving ik een superleuk perspakket van Colgate. Zij hebben namelijk een nieuwe lijn: MaxWhite One. Deze lijn bestaat uit een tandpasta, mondwater en tandenborstel en belooft na één week al wittere tanden. Ik was heel benieuwd, dus ik heb alles voor jullie uitgetest!

1. Men neemt wat tandpasta. Zoals je zie is deze blauw, ik vind het wel een leuk kleurtje! Deze tandpasta bevat microkristallen die vlekken op je tanden verwijderen en ophoping van tandsteen voorkomen. Ik vind het een hele fijne tandpasta en de tube ook. Deze heeft geen draaidop, dus dat is ook een pluspunt. Ik kan helaas niet zeggen dat mijn tanden echt een tint witter zijn geworden, dus ik zou hem daar niet voor kopen, maar ik vind het wel een fijne tandpasta. Hij kost €3,99.

2. Tijd om 2 minuten je tanden te poetsen met behulp van de tandenborstel. Deze tandenborstel is zo ontwikkeld dat je tanden schoner en witter worden. De tandenborstel heeft een polijstende werking en daarnaast kun je ook je tong ermee reinigen. Bye bye bad breath! Ik vind het een hele fijne tandenborstel en heb er eigenlijk niks op aan te merken. Deze kost €3,79.

3. En als laatste: mondwater. Ik gebruik dat zelf normaal nooit, maar het is natuurlijk altijd het proberen waard. Het is de bedoeling dat je een beetje mondwater in de dop doet en vervolgens 30 seconden je mond spoelt. Het voelt heel fris aan, maar ik vind het wel een beetje chemisch. Ik zou dit dan ook alleen ‘s avonds gebruiken. Het mondwater kost €6,49.

En zo ziet mijn gebit eruit nadat ik ongeveer 3 weken de nieuwe lijn van Colgate heb gebruikt. Het zijn fijne producten, maar ik zou ze niet kopen als je echt wittere tanden wilt. Ik vrees helaas dat geen een product dat echt zal bereiken, maar dat je daarvoor echt je tanden moet laten bleken. Maar: alle beetjes helpen!

Wat ik vooral leuk vind aan de campagne van Colgate, is dat ze verder kijken dan alleen witte tanden. Het belangrijkste is een stralende lach, en zo kom je goed voor de dag. Dat klinkt heel cliché, maar het is echt zo. Lach je veel, dan kom je zelfverzekerd over. En dat kan op veel momenten goed van pas komen: in het privéleven maar ook op het werk.

Uit onderzoek is gebleken dat een stralend witte lach voor Nederlandse mannen en vrouwen de belangrijkste factor is bij het maken van een goede eerste indruk. Ben je spontaan, lach je veel: dan kom je ook positief over op een ander. Dat is belangrijk, want de eerste indruk is blijvend. De enige tip die ik dus mee kan geven: lach! Je make-up mag dan wel zo mooi zitten, je hebt dan misschien wel een prachtige outfit aan, een stralende lach is het beste (gratis!) accessoire om een positieve eerste indruk te maken.

En over accessoires gesproken… In het perspakket van Colgate zaten nog een aantal andere dingen om goed voor de dag te komen, zoals een rode clutch (zie hierboven), een spiegeltje, een notitieboekje en een mooie pen. Die laatste twee zie je overigens ook in dit artikel. Wat ik verder draag in deze outfit is een spijkerbroek van Pull & Bear, een trui van Saint Tropez, Minnetonka’s en mijn Michael Kors horloge met een Jah Jah armbandje.

Winactie!
Colgate geeft een aantal MaxOvers weg via Facebook. Deze MaxOvers bestaan uit carrière coaching, persoonlijk stylingadvies, een iPad 3, een carrière goodiebag, een styling cheque t.w.v. €400,-, een professionele fotoshoot en een jaarpakket Colgate MaxWhite One. Klinkt dat niet goed?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *