TIPS VOOR IN DE HERFST

Over het algemeen staat niet iedereen te springen als de herfst begint. Ik geef het toe, ik heb ook liever dat de zon het hele jaar schijnt. Even een terrasje pakken is nu niet meer vanzelfsprekend en natte winterjassen op de kapstok zijn ook weer even wennen. Maar we moeten niet bij de pakken neer gaan zitten, de herfst kan ook een hele leuke periode zijn. Misschien ben jij nu wel de lucky bastard die een weekje vakantie heeft, en geloof het of niet: zelfs in de herfst valt er genoeg leuks te doen.

Halloween
Wij Nederlanders zijn dan wel niet zo fanatiek als de Amerikanen, maar dat mag de pret niet drukken. 31 oktober is het weer zover, maar de voorbereiding is natuurlijk ook heel leuk. Wat dacht je van zelf pompoensoep maken? Mijn moeder maakt het wel eens en ik vind het heerlijk. Daarnaast worden er in veel pretparken speciale themadagen georganiseerd, zeker leuk als je wel houdt van die griezeligheid…

Naar de film
En als je lekker droog wilt blijven… Dan is naar de film gaan natuurlijk ook een aanrader. Dat is wat mij betreft altijd goed! Deze herfst staan er ook weer een hoop leuke films op de planning. Bijvoorbeeld Skyfall, de veelbelovende James Bond film. Daarnaast is ook Killing them softly net uit, een film met Brad Pitt (als je wat mannelijk schoon nodig hebt). Daarnaast draaien er ook Nederlandse films: de opvolger van Alles is Liefde komt eraan: Alles is Familie. Carice van Houten speelt er ook in, en omdat ik Alles is Liefde ook al zo’n heerlijke film vind, wil ik Alles is Familie ook zeker gaan kijken. Het duurt nog even voordat die in de bioscoop draait, maar Alleen Maar Nette Mensen draait momenteel ook. Deze film heeft al veel stof doen opwaaien, dus het is eigenlijk wel een must-watch.

Naar Amsterdam
Ben jij meer van de dagjes weg? Ga dan eens een dag naar Amsterdam. Deze stad blijft leuk om te bezoeken omdat er genoeg te doen is. Het Stedelijk Museum is na een renovatie ook weer geopend, dus als je daar van houdt moet je er zeker eens naartoe. Het is het belangrijkste Nederlandse museum op het gebied van moderne kunst.

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *