SHOPLOG: PULL&BEAR

In mijn vakantie ben ik met mijn moeder naar Tilburg geweest. In eerste instantie om naar de Bachelordag van de UvT te gaan, maar daarna gingen we ook nog even het centrum. Koffie drinken met wat lekkers erbij en vervolgens gingen we wat winkels af. Ik was niet echt van plan om iets te kopen, maar eenmaal in de Pull&Bear kon ik me niet inhouden. Wat een leuke winkel! Ik spotte een leuke broek en een mooi vestje en nam het met nog wat andere dingen mee de paskamer in. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met een tasje met daarin mijn aankopen…

Allereerst kocht ik bovenstaand vest. Het is een los vestje met streepjes in het zwart en donkerblauw. Daarnaast zitten er ook nog wat studs op de voorkant. Het vest kan niet dicht, maar hoort zo open te hangen. De mouwen zijn 3/4 en het is gewoon een heerlijk comfy vest. Ik vind het een beetje lastig om uit te leggen, maar hij is in ieder geval heel leuk. Er komt snel een outfit mee! Ik denk in combinatie met de broek, want deze staan heel leuk bij elkaar… Het vest kostte trouwens €29,95.

Daarnaast kocht ik nog een donkergrijze/zwarte jeans gekocht. Ik was al langer op zoek naar zo’n broek, want die kleur is gewoon super handig. Omdat ik had gehoord dat de broeken van Pull&Bear heel fijn waren, ging ik er eentje passen en die zat eigenlijk als gegoten. Het mooiste van alles: hij koste €19,99. Die ging dus mee naar huis!

Ik ben heel blij met mijn aankopen! Ik twijfelde een beetje over het vest, maar aangezien ik denk dat ik niet zo snel meer zoiets tegenkom (en mijn moeder daar ook zo over dacht), werd ‘ie toch van mij. Het is jammer dat er geen Pull&Bear in de buurt zit, maar gelukkig bestaat er ook nog een online shop. Ik zag namelijk nog veel meer andere leuke dingen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *