NIEUW MAGAZINE: TAARTEN DECOREREN

Taarten, koekjes en cupcakes: ik ben er dol op. Het ziet er vaak mooi uit, en het smaakt ook nog eens heerlijk! Ik ben zelf niet echt een keukenprinses (ook al zou ik het graag willen), maar bakken vind ik wel erg leuk. Het nieuwe magazine van de Agostini, Taarten Decoreren, is echt een aanrader als je het leuk vindt om te bakken. Ook als je een beginner bent! Er staan handige stap voor stap foto-instructies in, zodat het decoreren van taarten, koekjes en cupcakes nog gemakkelijker wordt! Daarnaast staan er ook recepten in en andere handige tips. Oftewel: het komt altijd wel van pas! Ik heb in ieder geval zin om meteen de keuken in te duiken. Onderstaande cupcake ziet er bijvoorbeeld goddelijk uit…

Een nummer van Taarten Decoreren kost €4,95. Het eerste deel kost €1,50. Je kunt ook een abonnement nemen, dan krijg je nog eens 5 exclusieve cadeaus die heel goed van pas komen bij het bakken en decoreren! Daarnaast kun je het abonnement opzeggen wanneer je wilt. Kijk voor meer informatie op de website.

Oja, als je bekend bent met het magazine of meer wilt lezen over taarten en cake: bekijk dan eens de Facebook van Taarten Decoreren!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *