MY LIFE AS LIZ

Vorige week begon rustig, ik dacht dat het zover zou komen dat er geen My life as Liz zou komen. Ik wist niet waar ik foto’s van moest maken, vergat het en toen ik woensdag tot de conclusie kwam dat ik nog steeds geen foto’s had gemaakt, wist ik dat ik daar verandering in moest brengen. Ik heb dus niet echt een drukke week gehad.


Maandag had ik voor het eerste iets voor examen, een mondeling Duits. Ik was enorm zenuwachtig (waarom?!) maar het ging goed. Uit school werd het tijd voor school en dat was dinsdag en woensdag ook zo. Donderdag heb ik met een vriendin een film gekeken voor ons profielwerkstuk en toen was het alweer vrijdag. In mijn tussenuren ging ik sporten, uit school naar de onderwijsbeurs om vervolgens nog even in de stad blijven te hangen. Rond een uur of 9 ging ik weer even op en neer naar de stad en zaterdag ben ik de hele dag met mama in de stad geweest omdat het National Glamour Day was. De avond heb ik besteed aan school en dat geldt ook voor de zondag erna. Ik heb vandaag een examen geschiedenis en ik moet daar een goed cijfer voor halen, dus ik ben er druk mee bezig geweest!

Even relaxen! Bloggen en Ben & Jerry’s. Daar had ik al zo lang zin in!

Nog even om 10 uur mijn kamer gepoetst en bed verschoond omdat ik per se in een opgeruimde kamer wilde slapen. Mijn moeder verklaarde me voor gek, maar het sliep wel heerlijk.

De film die ik donderdag heb gekeken.

Voor het slapen gaan nog even blogs lezen en filmpjes kijken.

Vrijdag lekker gesport!

En naar de onderwijsbeurs! Hierdoor ben ik wel erg gaan twijfelen wat ik nu precies wil. Ik was er eerst eigenlijk van overtuigd dat ik communicatiewetenschappen wilde studeren in Amsterdam, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van. Iemand vertelde heel enthousiast over een studiejaar in het buitenland en dat zie ik eigenlijk wel zitten! Gelukkig heb ik nog de tijd om na te denken.

Daarna relaxen bij La Place. Warme choco met appelcrumble. Lekker!

Mijn lijstje voor de National Glamour Day! Wat ik uiteindelijk heb geshopt, zien jullie deze week.

Ja hoor, je ziet het goed: ik heb mijn MacBook! Whaaaaaaa! Toen ik zag dat ‘ie bij de Mediamarkt in de aanbieding was kon ik het niet laten om er even langs te gaan. Ze hadden hem nog en ik nam hem mee naar huis. Dit artikel typ ik zelfs met mijn MacBook. Ik ben er echt heel erg blij mee, dus jullie kunnen er nog een artikel over verwachten.

Met mama naar de stad! Te beginnen met een smoothie bij La Place.

En een tussenstop bij de Tweede Kamer. Mijn favoriete hotspot, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn. Het is gewoon heel erg lekker, echt de ontdekking van 2012. Ben je een keertje in Eindhoven, dan moet je eigenlijk gewoon een keer de carpaccio van de Tweede Kamer proberen! (ook al eet ik deze keer een sandwich met kip).

En om de dag af te sluiten: koffie bij Douwe Egberts.

Aan school werken. Ziet er zo opeens een stuk aantrekkelijker uit. Was het niet. Helaas :P

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *