MOLESKINE HOBBIT COLLECTIE

Als je me goed kent, weet je dat ik dol ben op notitieboekjes. Er ligt er altijd eentje op mijn bureau, waarin ik eindeloos lijstjes maak. Over blogposts die ik wil schrijven, wat ik nog moet doen en interessante dingen die ik niet moet vergeten. Daarnaast zijn er mijn dagplanningen ook in terug te vinden. Klinkt een beetje gestoord, maar ik houd nu eenmaal van structuur dus dan is orde in mijn hoofd essentieel. En lijstjes maken helpt daarbij!


Genoeg over mijn fascinatie voor notitieboekjes, ik wilde namelijk met jullie een nieuwtje delen. Moleskine heeft namelijk een nieuwe limited collectie: de Hobbit notitieboeken. Moleskine is eigenlijk de Vespa onder de notitieboekjes, want ze zijn enorm fijn. Het papier is heel mooi en het schrijft gewoon heerlijk. Normaal gesproken zien de boekjes er best simpel uit, maar deze Hobbit collectie is juist wat aparter.

Deze collectie is gebaseerd op de film ‘An unexpected Journey’, die op 14 december in première gaat.  De boekjes zijn er zowel in pocket als large versie en gelinieerd als ongelinieerd. De rode variant is mijn favoriet! Het is weer eens anders dan wat we gewend zijn van Moleskine, maar wat mij betreft mogen ze wel vaker van deze limited collecties uitbrengen!

De notitieboekjes zijn onder andere verkrijgbaar op Beautifulpapershop.com. De pocket versie kost €14,95, de large versie €19,95. Let wel: op=op! Op de webshop is nog meer leuks van Moleskine te vinden en ze verkopen ook het merk Paperblanks. Zeker de moeite waard om even te kijken!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *