LOOK: BASIC BURGUNDY

Dit niet de eerste keer dat ik een look maak met burgundy, maar die kleur is gewoon te leuk om te combineren. Deze keer koos ik voor een crèmekleurige blouse in combinatie met zwart. Zwart kan altijd, dus ook bij deze outfit. Ik koos voor simpele laarsjes die bijna bij elke outfit wel mooi staan, en een simpele tas. Het was nog best moeilijk om een keer niet voor een designertas te kiezen, maar zoals je ziet is het gelukt. Qua sieraden heb ik het rustig gehouden, maar je kunt naast de ketting ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een goudkleurige armband of horloge.

  • Blouse – H&M
  • Broek – Helmut
  • Ketting – Dogeared
  • Laarsjes – Acne
  • Tas – H&M
Klik hier om naar mijn Polyvore-account te gaan.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *