INSPIRATION: OMBRE HAIR

Iets wat je de laatste tijd veel ziet: ombre hair. Ik vind het zelf ook heel erg mooi, vooral als je slag/krullen hebt. Dan lijkt de overgang wat mooier, want bij stijl haar zie je die overgang beter. Ik weet daarom ook niet of ik het bij mezelf wel mooi zou vinden, maar kijken is natuurlijk ook niet verkeerd! Een Inspiration is alweer een tijdje geleden, maar ik heb op Weheartit.com weer een aantal mooie foto’s gevonden die ik graag met jullie wilde delen. Zoals je ziet is het haar van de meiden boven het donkerst en onder het lichtst. Dat vind ik zelf ook het mooiste en daarnaast is het natuurlijk ook handig met uitgroei (tenzij je zelf al heel blond haar van jezelf hebt). Wat vinden jullie van ombre hair?

DELEN:

14 Reacties

  1. Your Inspiration Blog 10 oktober 2012 / 07:38

    Ik vind het ook echt ge-wel-dig en wil het heel graag laten doen. Moet alleen nog een goeie kapper vinden die er ervaring mee heeft, want ik ben heeeeeeel erg zuinig op mijn mooie, lange, donkere haar.

  2. Kimberly 10 oktober 2012 / 08:09

    Ik vind ombre haar echt mooi! Vooral met krullen inderdaad! Ik wilde het zelf laatst ook bij de kapper laten doen, maar dat heb ik uiteindelijk toch maar niet gedaan.

  3. Sharon 10 oktober 2012 / 08:18

    Ik vind het ook heel tof! Ik vind mijn haar er te licht voor haha, want ik wil dan wel lichter onder zegmaar :P

  4. lifestylelou 10 oktober 2012 / 12:21

    Ik vind het ook erg gaaf! Maar durf het niet bij mijzelf te laten doen.. haha. Dan maar foto’s kijken bij anderen :-)

  5. Lisanne 10 oktober 2012 / 17:25

    Echt heel erg mooi! Bij mij zelf komt mn haar maar net over mn schouders dus ik weet niet of het bij mij zo geweldig zal staan ;)

  6. Fleur 10 oktober 2012 / 18:40

    Een paar weken geleden heb ik mijn haar ombré laten verven en vind het zo leuk, het is niet zo opvallend maar dat vind ik niet erg want met mijn steile haar zou de overgang anders erg opvallen!

  7. Sara 10 oktober 2012 / 19:17

    Ik vind het prachtig, maar ik heb geen zin om er nog aan te beginnen. Origineel kan je het ondertussen niet meer noemen :) en ik draag mijn haar altijd in een dot :D

  8. Foodloveandhappiness 14 oktober 2012 / 14:28

    Hmmmmz ik weet het niet zo. Zeker met krullen/slag mooier! Als het bewust is gedaan vind ik het wel mooier dan wanneer er gewoon nog een uitgroei in zit…Wel mooie foto’s uitgekozen!

  9. Jolien Van Staeyen 14 oktober 2012 / 19:47

    Ik heb het zelf ook laten doen. Het is niet zo opvallend, eigenlijk zie je het amper en das best jammer!

  10. Anonymous 28 oktober 2012 / 18:29

    ik heb bruin, vrij stijl haar met soms een beetjes slag, dat ongeveer tot 5 cm onder mijn schouders komt. ik vind dit echt heel mooi staat et bij mijn haar denken jullie?
    xliefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *