NEW IN: MINERALIZE BLUSH VAN MAC

Ik had zondag opeens zo’n behoefte om make-up te kopen, dat ik maar even langs de MAC counter liep. Stiekem wist ik al waarnaar ik ging kijken: de mineralize blushes! Ik heb er al eentje (Dainty) en op de blog van Sharon zag ik twee andere prachtige kleuren. Ik zat nog even te twijfelen, maar nadat de make-up artist ze allebei bij me aan had gebracht was ik eruit: Gentle ging mee naar huis! Het grappige is dat ik twee jaar geleden ook al schreef dat ik deze blush wilde hebben. En nu heb ik hem dan ein-de-lijk!

Ik koop eigenlijk bijna nooit meer make-up, maar áls ik dan een keer iets koop, ga ik wel liever voor een voor een goed en mooi product. Ik ben dol op blush en ik vind de mineralize blushes heel fijn en dus kon ik het me wel een keertje veroorloven om €22,50 uit te geven aan een blush. Ja, dat is veel. Maar ik doe met Dainty inmiddels ook al twee jaar, en deze is nog lang niet op! Een goede aankoop dus.

Gentle is een prachtige koele roze kleur met shimmer. Je krijgt er een hele gezonde gloed van, pretty! Er komt veel kleur vanaf, dus het is een beetje oppassen dat je niet te veel aanbrengt. Voor de rest kan ik eigenlijk alleen maar vol lof over deze blush spreken. Hij is mooi, brengt fijn aan en blijft lang zitten. Ik ben helemaal blij!

Een swatch kan natuurlijk niet ontbreken! Ik ben het schrijven van reviews een beetje verleerd, maar ik wilde gewoon graag mijn nieuwe aanwinst met jullie delen. Dus als je nog vragen hebt over deze mineralize blush: stel ze bij de comments!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *