MY LIFE AS LIZ

Mijn afgelopen week bestond uit school, huiswerk maken, 90210 kijken en slapen. Met uitzondering van woensdag, want toen was mijn zusje jarig. Zoals jullie weten zit ik dit jaar in mijn examenjaar en ondanks dat ik geen overhoringen en proefwerken heb, betekent dat niet dat ik thuis zit te niksen. Omdat ik goed mijn best wil doen ben ik iedere dag bezig met het samenvatten van stof en het bijhouden van mijn huiswerk, en daar zit meer tijd in dan je denkt. Toen ik er donderdag achterkwam dat ik niet hoefde te werken plande ik een middagje bloggen in, maar ik heb uiteindelijk de hele middag op bed gelegen omdat ik zo moe was. Mijn ritme zit er nog niet helemaal in en ik verlang echt weer naar vakantie.

Ik was dan ook blij toen het weekend was. Even he-le-maal niks. Dat heb ik vrijdag dan ook gedaan, en zaterdag heb ik wel een beetje aan mijn blog gewerkt maar ik had niet de energie om echt keihard aan de slag te gaan. Dus nu typ ik dit zondagavond, met enige stress. Vandaag ben ik naar de stad geweest (ik wilde nog wel wat leuks doen in mijn weekend) alleen ik moest ook nog mijn kamer opruimen, artikelen schrijven voor de hele week en aan school werken. Oftewel: druk druk druk! maar daar wil ik jullie niet mee lastig vallen, dus kijk maar snel naar de foto’s die ik deze week heb gemaakt.

Samenvatten van geschiedenis. Saai…

Maandagochtend en dat is te zien: mijn ogen nog lekker slaperig!

Lunch: thee met een broodje met kipfilet en cajunkruiden en eentje met Italiaanse ham. Lekker!

Die avond trakteerde ik mijn stiefvader op sushi. En OMG wat is deze sushi lekker! Het is echt geen standaard sushi, maar juist daarom ben ik er dol op. Ik zou dit iedere dag wel kunnen eten. Het is sushi van Sushihome.nl, als je in Eindhoven woont echt een aanrader om te bestellen. Heb er nu alweer zin in!

Dinsdag ging ik even naar de stad om een verjaardagscadeautje te kopen voor mijn zusje die woensdag 10 werd. Uiteindelijk nam ik een cupcake maker mee naar huis met nog wat kleine dingen voor erbij. Ze vond het een leuk cadeau, dus dat is mooi!

Armbandjes! Van Barong Barong, Buddha to Buddha en Blingissimo.

Mama maakte stokbroodjes met roomkaas en (weer) Italiaanse ham. Het moge duidelijk zijn dat ik houd van lekker eten :P Maar eten is ook altijd een rustmomentje dus dan maak ik ook sneller foto’s.

Outfitje! Wil meer outfitposts gaan plaatsen maar het lukt niet altijd om foto’s te maken en de afgelopen week voelde ik me iedere keer zo belabberd toen ik thuiskwam uit school dat ik er ook gewoon echt geen zin in had. I’m sorry!

Leerlingen van havo 5 en vwo 6 kunnen bij het sportcentrum van de TU in Eindhoven voor €2,50 een jaar sporten. Je kunt er echt alle sporten doen, maar ook gewoon fitnessen of zwemmen. Super chill en enorm goedkoop! Vrijdag ging ik met twee vriendinnen er in een tussenuur naartoe, en we kwamen daar aan als verzopen katjes omdat we door de regen moesten fietsen. Moesten we ook meteen een foto maken voor op het pasje… Heel charmant! We hebben toen ook nog gesport, dus uiteindelijk waren we wel trots op onszelf. Ik moet echt meer gaan sporten en zo met vriendinnen ga ik ook sneller dus het begin is er!

Sinds de ontdekking van broccolisoep zijn we er hier thuis aan verslaafd. We maken het zelf, maar afgelopen weekend ging er iets mis. Terwijl ik doodleuk een verhaal aan het vertellen was, giet mama het broccoli ‘prutje’ in de blender. Hij stond alleen al aan, dus de HELE keuken zat onder de smurrie. Een vieze boel, maar mama en ik moesten wel echt hard lachen. Typisch…

Klaar om een avondje te gaan stappen. En je ziet het: ik heb mijn top van de H&M gehouden. Kreeg er zelfs superleuke reacties over, dus dat is mooi meegenomen!

Drankjes doen met vriendinnen, gezellig!

Tijd om even naar de stad te gaan met mama en m’n zusjes om wat te eten.

Bij de Tweede Kamer! Het wordt wel een beetje eentonig, maar mama en ik kozen weer voor de carpaccio salade. Omdat ‘ie daar gewoon echt het allerlekkerste is!

We gingen ook nog even langs de Bijenkorf waar ik wat leuks kocht bij MAC (komt nog een artikel over) en bij Douwe Egberts maakten we een stop om ijskoffie te drinken. Blijer kan je me niet maken!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *