GIFT: SIERADENREKJES

Ongeveer een jaar geleden schreef ik over mijn sieradenrekje van Probead.be. Laatst had ik weer contact met de webshop en aangezien er via mijn blog bezoekers naar de shop waren gekomen kreeg ik als dank deze twee sieradenrekjes. Super lief, daar moest ik dus wel even een artikel over schrijven!

Hierboven zie je het eerste sieradenrekje. Deze is handig voor mijn armbandjes. Ik hang mijn ring er trouwens ook altijd aan. Het ziet er niet super netjes uit, maar het werkt wel heel fijn. Voorheen gooide ik de armbandjes altijd maar in een la, maar dit is veel overzichtelijker. Bovenop het rekje zit ook nog een krul, dat maakt het minder saai. Hij kost €12,90.

En dan dit rekje: handig voor alles. Het parasolletje kan draaien dus daar zou je armbanden of kettingen aan kunnen hangen. Aan het hartje kun je oorbellen hangen en de blaadjes zijn ideaal voor knopjes. Dit is een wat meer opvallend rekje, ook leuk om cadeau te geven! Deze kost €13,90.

Al met al twee hele handige rekjes! Mijn zwarte sieradenrekje gebruik ik ook nog steeds en vind ik echt een leuke toevoeging op mijn kamer. Ik zou het echt aanraden om eens op Probead.be te kijken want ze hebben er alle soorten displays voor het opbergen van je sieraden. En nog betaalbaar ook!

DELEN:

10 Reacties

  1. Esmay 9 september 2012 / 09:03

    Wat een superleuk rekje! :D
    Het is alleen dat ik niet zoveel sieraden heb haha!

  2. Janne 9 september 2012 / 10:16

    Hele leuke rekjes! Lijkt me super handig :)

  3. Lisanne 9 september 2012 / 11:20

    Ze zien er echt super leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *