DRIE DWAZE DAGEN BIJ DE BIJENKORF

Op 4, 5 en 6 oktober vindt de 29ste editie van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf plaats. Dit jaar is het thema ‘dans’. Misschien jullie dat ook wel opmaken uit de commercial, die je hieronder nog eens kunt bekijken. Donderdag 4 oktober om 7:30 wordt op de Dam in Amsterdam de aftrap gegeven en de andere filialen openen om 8:00. Ook kunnen we dit jaar weer online shoppen, en wel vanaf 9:00. Hebben jullie al leuke items gezien die je zou willen bemachtigen? Ik heb afgelopen week de boekjes al online bekeken en zag dat ze weer een hoop leuke aanbiedingen hadden. Beauty, fashion, lifestyle… Voor ieder wat wils!

Door de inzet van digitale kanalen verwacht de Bijenkorf dit jaar een recordaantal online bezoekers. Dit jaar hebben ze ook weer de Dwaze Rij. Dit is een game waarmee je prijzen kunt winnen. De hoofdprijs is een cadeaucard van €1.000,- die je nog voor de officiële opening mag uitgeven. Is dat niet de droom van ieder meisje? De bedoeling is om voor te dringen in de rij. Hoe verder je voorin staat, hoe groter je kans om vooraan te staan. En dan win je dus de hoofdprijs. Er zijn ook nog andere prijzen, want nummer 2 t/m 500 mogen donderdagochtend als eerste het DDD-assortiment kopen.

De Dwaze Rij lijkt mij het proberen waard, niet geschoten is immers altijd mis. De game kan je ook spelen op je mobiel, waarmee je winkans vergroot omdat je vaker kunt spelen.

Gaan jullie dit jaar naar de Drie Dwaze Dagen?

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *