PINSPAREN MET ABN AMRO

Ik schrijf regelmatig dat ik aan het sparen ben voor iets. Momenteel spaar ik voor een Macbook, dat is jullie vast niet ontgaan. Ik ben al goed opweg, maar ik ben er nog niet! Wil je ook sparen maar ben je er niet zo’n held in? ABN Amro heeft daar momenteel iets super handigs voor: pinsparen. Met pinsparen spaar je terwijl je pint. Bij de supermarkt, kledingwinkels, drogisterijen: doe je een aankoop, dan stort je iedere keer als je pint automatisch een extra bedrag op je spaarrekening. Je kunt zelf kiezen hoe hoog dat percentage is: 1, 5 of 10%. Geef je dus makkelijk geld uit, maar vind je het moeilijk om te sparen? Dan is pinsparen echt wat voor jou!

Krap bij kas? Door pinsparen kun je niet rood staan. Je spaart namelijk alleen als je saldo het toelaat. Daarnaast kun je aangeven hoeveel je maximaal per dag wilt sparen, hierdoor voorkom je dat je te veel spaart als je heel vaak of een hoog bedrag moet pinnen.

Ik vind het jammer dat ik zelf geen ABN Amro heb, want anders leek met me zeker leuk om het eens te proberen. De combinatie van sparen en shoppen klinkt mij heel goed in de oren, want voor je het weet staat er weer een leuk bedrag op je spaarrekening waar je nóg meer van kunt shoppen. En daar houden we van, niet waar?

Ontdek pinsparen zelf. Ga naar de website voor meer informatie.

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *