WRAPP + ACTIE VOOR MIJN LEZERESSEN

Na successen in Zweden, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Finland is Wrapp nu ook in Nederland gelanceerd. Misschien heb je er al over gehoord bij RTL Boulevard, misschien ook niet, dus ik zal even uitleggen wat het precies is. Daarnaast heb ik ook nog een leuke actie voor mijn lezeressen, dus het is zeker de moeite waard om even verder te lezen.


Wrapp is de allereerste social gifting app waarmee je je vrienden cadeaubonnen kunt geven van bekende merken zoals Blond Amsterdam, O’Neill, America Today, Fab., 9 Straatjes Online. Hoe dat dan precies in z’n werk gaat? Je downloadt gratis de app op je smartphone, logt in met je Facebook-gegevens en je kunt vervolgens cadeaubonnen cadeau doen aan je vrienden.

Sinds de lancering van Wrapp in november 2011 hebben 250.000 mensen hun vrienden al meer dan 1,7 miljoen cadeaubonnen cadeau gedaan. Het is dus echt een succes! Maar dat is ook niet gek, want Wrapp komt uit Zweden en dat land introduceerde eerder ook Skype en Spotify. Goed bezig!

Speciale actie!
In samenwerking met Wrapp heb ik iets leuks voor jullie. Je maakt namelijk kans op één van de 20 cadeaubonnen t.w.v. €25,- te besteden op de webshop van Fab. Ik heb al een paar keer eerder over dit accessoiremerk geschreven en ik vind het een super leuk merk. En met zo’n cadeaubon komt een tas toch wat dichterbij….

Hoe het precies werkt: de eerste 20 meiden die deze cadeaubon aanklikken, ontvangen een korting van 25 euro. Zodra er twintig cadeaubonnen zijn geclaimed, houdt de actie automatisch op. Dus: wees er snel bij!

Zijn jullie al bekend met Wrapp?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *