WEEKJE WEG

Hi meiden!

Ook al verandert het waarschijnlijk niks aan de hoeveelheid blogposts, ik wilde jullie even meedelen dat ik een weekje op vakantie ben! Zoals ieder jaar ben ik ook dit jaar weer op onze zeilboot te vinden, die (nu ik dit schrijf) in Lelystad ligt. Het plan is om naar Texel te varen en daar wat leuke dingen te gaan doen. We (ofja, vooral ik) willen ook nog naar Amsterdam, maar voor hoelang is nog niet bekend. Eigenlijk is nog niks zeker, we willen er gewoon op uit en dan zien we het wel!


Ik heb mijn Canon meegenomen, zodat ik lekker veel foto’s kan maken. Hopelijk zit het weer ook een beetje mee, want anders heb ik er nog niet echt veel aan. En over het algemeen zou het wel fijn zijn als het lekker weer is, aangezien we op een boot zitten en ik mezelf niet een hele week binnen zie zitten. De laptop is mee, ik heb genoeg leesvoer, maar toch… We zitten hier niet op een hele grote oppervlakte met z’n allen en ik denk anders dat ik echt gillend gek word!

Doordat de laptop mee is kan ik als het goed is gewoon gaan bloggen als internet werkt. De artikelen schrijf ik in Word, ik moet er alleen voor zorgen dat ik foto’s kan uploaden en het artikel kan publiceren. Maar ik ga ervoor zorgen dat dat gaat lukken!

Wie weet volgt er nog een update, en anders zien jullie in de My life as Liz wat ik allemaal heb meegemaakt.

Adios vakantiegangers! (ofja, de meeste dan…)

X

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *