NEW IN: TOV ESSENTIALS ARMBAND

Blegh, het voelt echt alsof ik mijn blog aan het verwaarlozen ben de laatste tijd. Ik ben dan wel op vakantie geweest, maar eenmaal thuis heb ik nog niet echt de rust kunnen vinden om te bloggen. Dit om verschillende dingen: het is druk thuis met Indy (ja, ze is er!) en ik heb leuke dingen gedaan met vriendinnen. Geen dingen om zorgen over te maken, het resulteert alleen tot dat ik dit nu om 0:00 schrijf. Maar dat maakt niet uit, ik doe het graag!

En zoals beloofd komt er nog wat online over de TOV Essentials armband die ik had besteld. Het pakketje lag zaterdag bij thuiskomst op me te wachten en toen maakte ik het natuurlijk héél snel open!

De armband kwam in een mooi doosje, dat geeft echt een luxe gevoel! Er zaten nog extra ringetjes bij, voor het geval dat er een munt af valt. Alles zat dus goed verpakt en in het doosje kun je de armband eventueel ook bewaren. Dat is bij mij niet echt meer een optie, waarom zul je zien op de laatste foto in dit artikel. En nu niet allemaal gaan scrollen ;) Haha!

En dan, de armband zelf. Hij was iets breder dan ik had verwacht, ik dacht meer aan het formaat van mijn Buddha to Buddha armband. Dat maakt helemaal niet uit, want daar wordt de armband niet minder mooi van! Wel had ik de kleur wat anders verwacht. De afbeelding op de webshop geeft nogal een vertekend beeld, alsof de armband echt van dat lichte zilver is. In werkelijkheid is de armband wat donkerder, dit zie je vooral naast mijn Buddha to Buddha armband.

Ik was eerst namelijk van plan deze twee armbanden samen te dragen, maar omdat de kleur anders is, vind ik dat niet mooi staan. Dat is ook geen wereldramp, en het valt natuurlijk makkelijk te verklaren omdat de armband niet van echt zilver is. Als de munten tegen elkaar komen als je ergens mee bezig bent, maakt het een beetje een goedkoop geluidje, alsof de armband van plastic is. Maar dat is het niet hoor! De basislaag is van aluminium met een dunne laag puur koper. Daarna wordt de armband voorbehandeld waardoor de doublé laag (de kleur die erop komt) beter gaat hechten. Vervolgens wordt er goud, zilver of roségoud aangebracht en dan wordt het met de hand gepolijst. Om de duurzaamheid van het sierraad te garanderen komt er nog een harde transparante laag overheen om de doublé laag te fixeren. Ten slotte wordt de armband gedroogd en in de oven verhard. Er komt dus meer bij kijken dan je denkt!

Het is echter wel zo dat door veel gebruik de laag er vanaf kan slijten. Je moet dan dus ook echt oppassen met water, parfum en zelfs geparfumeerde bodylotions. Even een tipje als je een sierraad van TOV Essentials aanschaft. Ik ben heel blij met mijn armband, maar €79,- voor zo’n armband is niet bepaald goedkoop dus dan kun je er maar beter zuinig mee zijn ook!

En om het artikel af te sluiten… Diva Indy die werd betrapt toen ze begon te knauwen aan het doosje waarin de armband kwam. Ik was foto’s aan het maken, mevrouw kwam even kijken en ging ermee aan de haal. Ik kan je vertellen, met een puppy in huis is echt niks veilig! Maar ze is toch wel heel schattig, een overload aan foto’s komt nog ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *