MY FAVOURITE: BLOUSE MET STUDS

Ik zag deze blouse al tegenkomen op Instagram, maar in de winkel vond ik hem net zo leuk. De studs maken het af en een geruiten blouse staat altijd leuk op bijvoorbeeld een spijkerbroek. Je kunt zelf ook een geruiten blouse kopen en er studs op doen, dan krijg je hetzelfde resultaat. Maar ik vind ook het model van deze blouse mooi. Lekker los, leuk op een skinny jeans met daaronder bijvoorbeeld mijn rode ballerina’s. Ja, ik zie het al helemaal voor me! Of met laarsjes, gympen, sandaaltjes: het kan allemaal. Een comfy outfit, die er toch leuk uitziet. Ja, deze blouse lijkt me wel wat!


Enige nadeel: hij kost €49,95. De Zara wordt steeds duurder terwijl de kwaliteit er niet op vooruit gaat. Ik zag in de winkel nog een andere leuke blouse hangen, van spijkerstof. Deze kostte gewoon 70 euro, echt belachelijk. Zo jammer, want voor dat geld koop ik liever ergens anders een mooie blouse.

Dat neemt niet weg dat deze blouse heel erg leuk is. Ik zou ‘m graag gaan halen, maar wegens een andere aankoop deze maand kan ik het me even niet veroorloven aangezien ik ook nog moet sparen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze blouse vinden, dus laat het me weten!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *