MIJN FAVORIETE APPS

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. Ik ben zelf dikke vriendjes met mijn iPhone 4S, nadat ik twee jaar lang een iPhone 3GS heb gehad. Het moge duidelijk zijn: voor mij geen andere telefoon meer dan een iPhone. Hij is snel, het design is mooi, gebruiksvriendelijk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is echt een topding, en ik kan ook gewoon niet met een andere telefoon overweg. Maar goed, even dat achterwege: iPhone of niet, momenteel zijn de meeste apps voor iedereen wel beschikbaar. Ik deel graag mijn favorieten met jullie! De standaard apps heb ik even achterwege gelaten.


Whatsapp
Do I need to say more? Zonder whatsapp zou ik echt zwaar over mijn bundel heen zitten. Het is gewoon super handig en vooral de groepschat met vriendinnen zou ik niet willen missen. Zo is iedereen op de hoogte als je iets wil zeggen, zonder dat dat via de mail moet of allemaal gedoe. Nee, Whatsapp is gewoon handig en snel!

Echofon
Mijn favoriete Twitter app. Ik gebruik deze nu al twee jaar, na verschillende soorten geprobeerd te hebben. Ik vond deze toen het fijnste, maar misschien zijn er nu fijnere apps? Laat weten welke app jij gebruikt voor Twitter!

Instagram
Instagram is echt de hit van dit jaar. Eerst deed ik er niet zo veel mee, maar ik volg nu een aantal mensen en anderen volgen mij ook en dan is het eigenlijk een soort van Twitter en Facebook, maar dan toch anders. Wel heel persoonlijk, maar dat maakt het juist zo leuk! De effecten die je met Instagram kunt toevoegen maken het natuurlijk gewoon een top app!

Magister
Ideaal als je snel je punten wil checken voor school. Nu zitten we dan wel in de vakantie, maar tijdens schoolweken gebruik ik deze app heel vaak. Gaat veel sneller dan op de computer en je kunt ook zien of er docenten uitvallen en waar je les hebt. Je zou haast zeggen dat een agenda overbodig is, nu nog ervoor zorgen dat alle docenten daadwerkelijk het huiswerk invoeren.

TV Gids
Wij hebben thuis geen gids, dus als ik wil weten of er iets leuks op tv komt, open ik gelijk deze app. Bij films staat er ook meteen de beoordeling bij van IMDb, zodat ik weet of het de moeite waard is om te gaan kijken. Ideaal!

ING
ING heeft al langer een app, alleen op het begin werkte die echt voor geen meter. Deze app is juist heel fijn en heeft ervoor gezorgd dat ik bijna nooit meer internetbankier via internet. Dit gaat net zo makkelijk, geld overmaken is gepiept in een minuutje en je kunt nu ook via de app geld overmaken naar je spaarrekening. Ik heb er echt niks op aan te merken!

9292ov
9292ov helpt me altijd uit de brand als ik niet weet welke trein of bus ik moet nemen. Hij zoekt het zo voor je uit, vanaf je huidige lokatie of een bepaald punt dat je zelf kiest. Ik gebruik de app regelmatig, als ik met de trein ergens naartoe ga, naar vriendinnen in Veldhoven of naar papa.

Shazam
Shazam gebruik ik minder vaak, maar als ik ‘m gebruik doet hij het altijd fantastisch. Hoor je een leuk liedje op de radio of op tv en wil je weten hoe het heet? Open Shazam, houd je telefoon bijvoorbeeld bij de radio en binnen een paar seconden zoekt hij voor je uit hoe het nummer heet en wie het heeft gezongen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat hij het niet kon vinden, want zelfs bij de kortste stukjes krijg je al resultaat. Toppertje!

Dit zijn dus mijn favoriete apps. Ik ben wel benieuwd naar jullie aanraders, wellicht ontbreken er nog een paar hele belangrijke… Laat het me weten!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *