I DID IT…

Mijn moeder verklaarde me een beetje voor gek toen ik vertelde dat ik voor een oogschaduwpalette 38 euro had betaald, maar ik vind het die 38 euro’s helemaal waard. Ik heb het over het Naked 2 palette van Urban Decay. Deze stond al enorm lang op mijn wishlist en voor mijn gevoel heb ik jullie er ook echt mee doodgegooid: hij kwam regelmatig langs bij mijn wishlists. Maandag reisde ik met mijn zusje af naar Den Bosch en eenmaal thuis stond er een Sephora tasje op mijn bureau. Ja ja, it’s finally mine!

Ik twijfelde nog even tussen het Naked 1 en Naked 2 palette, maar de kleuren van dit palette spraken mij iets meer aan omdat ze wat koeler zijn. Ik vind die kleuren mezelf altijd beter staan, dus vandaar! Wie weet koop ik er in de toekomst nog wel de voorganger bij, maar voor nu ben ik zo blij als een kind met Naked 2!

De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, hebben een mooie finish en zijn goed gepigmenteerd. Ik had voorheen nog geen ervaring met oogschaduws van Urban Decay, maar ze brengen erg fijn aan en blenden ook goed. Zeker een goede vervanger van mijn vorige favoriete palette: het Neutral Palette van Too Faced. In dat palette zaten ook mooie neutrale kleuren en dat heb ik zo veel gebruikt dat sommige oogschaduws gewoon bijna op zijn. Vandaar dat ik dit palette van mezelf mocht kopen. Ik doe de laatste tijd niet meer zo’n dure aankopen op beauty-gebied, maar dit was het dubbel en dwars waard!

Daarnaast zit er nog een handig kwastje met twee kanten bij, dat ook lekker zacht aanvoelt. Ook de bijgeleverde lipgloss is fijn, het is nog een mooie kleur ook dus die ga ik ook zeker veel gebruiken. Al met al: deze aankoop was het dubbel en dwars waard en iedere keer als ik weer voor de spiegel sta en naar dit palette grijp, maakt mijn hart steeds weer een klein sprongetje. Ik gok dat ik echt nooit van mijn ‘make-up-verslaving’ afkom, hij is toch meer aanwezig dan ik aanvankelijk dacht ;)

Het Naked 2 palette heb ik bij Sephora gekocht voor €38,93.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *