BESTELD: TOV ESSENTIALS ARMBAND

Dit artikel lijkt misschien wat in strijd te staan met het artikel van vanochtend, maar niets is wat het lijkt. Ik had namelijk een tegoedbon voor Sieraden.com. Ze verkopen daar veel van het merk TOV Essentials, en omdat ik daar eigenlijk ook wel wat van wilde hebben besloot ik daarvoor te gaan. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want ze hebben zo veel leuks! Ik zat eerst te twijfelen tussen een armband en een ketting, maar aangezien TOV bekend staat om z’n armbanden wilde ik er daar eentje van kopen.

Maar… toen moest ik nog kiezen tussen het model en de kleur. Omdat ik al veel roségouden sieraden heb, viel roségoud voor mij af dus twijfelde ik tussen lichtgoud en zilver. Ik draag eigenlijk weinig goud en ik wilde eigenlijk nog wel wat toevoeging voor mijn zilveren sieraden dus daarom koos ik voor zilver.

En toen het model. Vooral de grove armbanden van TOV zie je veel, maar ik ben meer van de kleinere armbandjes en daarom heb ik het kleinste model armband besteld. Deze lijkt op bovenstaande afbeelding niet zo klein, maar als het goed is, is hij in het echt een stuk kleiner. Ik hoop dat ‘ie dan leuk staat bij mijn Buddha to Buddha armband. Ik wilde namelijk nog een zilveren armbandje voor erbij en zo’n armband lijkt me dan heel erg leuk staan. Het bandje zelf is simpel, maar die munten eraan maken het juist zo leuk en opvallend!

Ik ben heel benieuwd hoe de armband er in het echt uitziet en kan dan ook niet wachten tot hij binnen is! Ik zal er uiteraard nog een update over maken!

De armband kostte €79,-.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *