WIN: 1X GLOSSYBOX

Iedere maand laat ik door middel van een filmpje de nieuwste Glossybox aan jullie zien. Het is dus echt een vast onderdeel van mijn blog, en de box wordt steeds populairder. Er komen steeds meer meiden die ook wel zo’n Glossybox willen ontvangen. Na wat contact met Glossybox heb ik iets heel leuks kunnen regelen: ik mag één van jullie blijmaken met een Glossybox! Benieuwd wat je daarvoor moet doen? Lees dan verder!

Nog even voor diegene die niet bekend zijn met de Glossybox: dit is een abonnement (dat je maandelijks op kunt zeggen), waarbij je iedere maand een doos ontvangt met luxe samples van beautyproducten. Regelmatig zitten er zelfs full size producten in! Ik ben heel erg enthousiast over dit concept en het is daarom niet zomaar dat deze box iedere maand voorbij komt op mijn blog. De Glossybox is de eerste beautybox in Nederland en is razend populair. Voor €12,50 per maand ontvang je de Glossybox. En ik mag dus een box verloten!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Abonneer je op mijn YouTube kanaal (zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe Glossybox-filmpjes) óf (indien je geen YouTube hebt) volg me op Twitter.
  • Stuur een e-mail naar Winactie@ourfavourites.net o.v.v. ‘Winactie Glossybox’ met daarin het account waarmee je deelneemt aan de winactie én je volledige adresgegevens.

Je kunt meedoen tot 1 juli 2012. Good luck!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *