NIVEA ESSENTIALS + VIDEOREVIEW

Je huid krijgt op een dag heel wat te verduren: zon, make-up, transpiratie, noem het maar op. Het reinigen van je gezicht is dan ook van essentieel belang. Zo voorkom je grove poriën, onzuiverheden en een vaal kleurtje. Alleen een schone huid straalt en kan goed functioneren!


Maar wat is dan het juiste verzorgingsritueel? Heel eenvoudig, in slechts drie stappen zorg je voor een mooie en gezonde huid. Het liefste zowel ‘s ochtends als ‘s avonds! Ten eerste is het belangrijk dat je met reinigingsmelk de huid diept reinigt. Deze opent ook je poriën. Je kunt eventueel ook een speciale oog make-up remover gebruiken om je oogmake-up er af te halen. Vervolgens is het belangrijk om je huid te verfrissen en de poriën te sluiten, dat doe je met een tonic. Als laatste mogen we een dagcrème niet vergeten, deze verzorgt de huid en zorgt voor hydratatie.

Nivea is al jaren nummer 1 op het gebied van gezichtsverzorging en heeft dan ook voor elk huidtype de juiste producten voor dit stappenplan. In onderstaand filmpje review ik drie producten van Nivea Visage: de waterproof oogmake-up remover, de reinigingsmelk en de dagcrème. De tonic heb ik niet in huis, maar vergeet niet dat het heel belangrijk is om na de reinigingsmelk nog een tonic te gebruiken. Hiermee verwijder je nog de laatste restjes vuil en reinigingsmilk en dat is belangrijk, want een dagcrème werkt beter op een schone huid.

Meer informatie of benieuwd welke producten het beste bij jouw huidtype passen? Kijk dan snel op de website van Nivea! Tevens worden er op de site ook 300 Nivea pakketten reiniging en verzorging verloot. Daarmee kun je het 3-stappen plan perfect uitvoeren!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *