MY LIFE AS LIZ

Photobucket

Deze week weer een My life as Liz op het tijdstip zoals ‘ie hoort: maandagmorgen om 7:00. Voor de meesten van jullie is school alweer begonnen, maar ik vertrek om 8:30 richting Berlijn. Woehoe, ik heb er zin in! Zoals ik eerder al vertelde staan er gewoon artikelen ingepland, dus vergeet niet OurFavourites.net te checken als ik in Berlijn ben! Maar goed, weer on-topic: benieuwd naar mijn afgelopen week? Lees dan verder!

Deze week zien jullie foto’s vanaf dinsdag, omdat de My life as Liz vorige week dus een dag te laat kwam. Dinsdag stond in het teken van uitzieken, want ik voelde me helemaal niet lekker. Momenteel voel ik me alweer helemaal beter, ik ben alleen nog een beetje verkouden maar daar kan ik mee leven. Woensdag bracht ik een dagje door bij mijn vader, want daar was ik al even niet meer geweest. Ik had mee geluncht en na het avondeten bracht papa me weer naar huis. Mijn blog had ik in die dagen een beetje verwaarloosd, dus het werd tijd om daar verandering in te brengen. Woensdagavond zette ik de nieuwe layout online en donderdag stond in het teken van het typen van artikelen. Ik had het bloggen weer goed te pakken, heerlijk! Vrijdag ging ik met Lisa lunchen en de stad in en ‘s avonds vierde vriendinnetje Wieke haar verjaardag. We gingen lekker met z’n allen eten en daarna de stad in. Zaterdag was mijn zusje alweer jarig en heb ik mijn koffer al een beetje ingepakt en zondag heb ik de laatste voorbereidingen getroffen voor mijn weekje naar Berlijn. Tot volgende week, wat waarschijnlijk een Berlijn-special wordt ;)

Photobucket
Ik heb mijn camera nu al een paar maandjes, maar ik had steeds geen tijd om me er echt in te verdiepen. Dinsdag pakte ik de handleiding erbij en ging daarin lekker in het zonnetje lezen.
Photobucket
Maar ik dook alweer snel in bed… Ziek zijn in de vakantie is saa-haai! Voelde echt als verspilling van een dag.
Photobucket
Me loves sun!
PhotobucketIk kreeg ziekenbezoek: deze spin zag ik opeens door m’n kamer lopen. Het bezoek duurde niet lang ;)

PhotobucketPapa kon me niet ophalen bij de bushalte dus moest ik een stukje lopen. Walking down the street with my new All Stars on…
Photobucket
Ik ging met Evi tekenen en papa deed ook mee. Hij wilde een tas van Guess tekenen, maar wist niet hoe hij het moest schrijven. Eerst stond er ‘Gess’ maar hij veranderde het al snel in ‘Geus’. Ik moest zó hard lachen!
PhotobucketIk had al de hele week zin in Ben & Jerry’s (Jep, I am a ice-cream freak!) en woensdagavond stond er een potje op me te wachten. Niet de smaak die ik wilde, maar alsnog erg lekker. Ik wil nog steeds die nieuwe (Karamel Sutra) proberen!

Photobucket
Tijdens ‘Jong’, een programma over bijzondere relaties ging het over een relatie tussen een man van 53 en een vrouw (meisje?) van 24. Ik vond het maar een raar gezicht… Die dochters van die vent waren ouder dan zijn vriendin en hadden zelfs al kinderen. Bizar! En dan wilde hij ook nog met z’n vriendin kinderen. Ik wist niet wat ik ervan moest denken :P

PhotobucketNibbits at ik vroeger toen ik klein was, maar ik vind ze nog steeds lekker.
PhotobucketEven gek doen met mijn zusje. Heerlijk kind!

PhotobucketKusje kusje kusje kusje! Wat ‘n liefde ;)
PhotobucketTevreden met de nieuwe layout! Bedankt voor jullie positieve reacties, super leuk om te horen!

Photobucket
Uit de oude doos… Ik met m’n zusje, alweer heel lang geleden.
 
\PhotobucketEn samen in bad. Big smile :D
PhotobucketMijn ontbijt van donderdag: ei met ham en kaas op een broodje. Ge-nie-ten!
PhotobucketDonderdag was een make-uploos dagje. Ik las iedere week wel zo’n dag in, even een rustmomentje voor mijn huid.
Photobucket
Bloggen, bloggen, bloggen…
Photobucket
Outfitje van donderdag! Ik draag die broek eigenlijk veel te weinig, ik voel me er altijd zo lomp in maar op de foto’s valt dat best mee!
Photobucket‘s Avonds eten bij de Vooruitgang. Lekka lekka!

PhotobucketLekkerste chocoladetaart ever. Zo slecht, maar zo lekker.
PhotobucketDonderdag ging ik ook nog een avondje bankhangen met een vriendin maar toen ik thuiskwam moest ik al die zooi op m’n bed nog opruimen…
PhotobucketNadat ik Lisa had afgezet op het station haalde ik voor mezelf nog even een shake met bosvruchten bij Shakies. Lekker gezond!
Photobucket
Haren gekruld!

Photobucket
Outfitje van die avond, alleen dan met andere schoenen. Ja, jullie zien het goed: mijn wedges zijn binnen. Maar daar lezen jullie komende week meer over.
 
PhotobucketEn met make-up. Ready to party :)
PhotobucketNa een heerlijk avondmaal tijd voor een lekker toetje: chocoladecupcakes.
Photobucket
Outfit van zaterdag. Ik heb mijn All Stars heel veel gedragen afgelopen week.
 
PhotobucketChillen met die billen
PhotobucketDit heb ik zo vaak: wil ik een foto van iets maken maar staat de camera aan de voorkant aan. En dan zie je je charmante gezicht, vaak inclusief onderkin. Altijd leuk!

PhotobucketTijd om mijn koffer in te pakken. Heb uiteindelijk echt té veel ingepakt, maar ik zeg altijd maar: beter te veel dan te weinig!
PhotobucketIk had een boek over milkshake’s met bijpassend glas aan mijn zusje gegeven en ze had een kaneel shake voor me gemaakt. Viel goed in de smaak!

Photobucket
Zondagsontbijtje met gekookte eieren.

Photobucket
Koffer gepakt & I’m ready to go!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *