LOOK: SAFARI SUMMER

Photobucket

Ik heb in de vakantie veel looks gemaakt en ik deel deze graag met jullie. Dit keer een wat gewaagdere look, iets wat jullie misschien niet van me gewend zijn. Ik speel graag op safe, maar waarom eigenlijk? Daarom dus deze look!


Ik begon met het mouwloze witte spijkerjasje, wat ik best moeilijk vond om te combineren. Ik wist wel dat ik een zomerse outfit wilde, dus ik zocht naar wat shortjes die er leuk bij stonden. Toen kwam ik uit bij een panterprint shortje, die een beetje verwassen witte details heeft. Ook de knopen van het jasje matchen zo. Een basic, losvallende tanktop past er perfect onder en als schoenen koos ik voor Minnetonka’s. Misschien niet de schoenen die je als eerste uit zou kiezen, maar ik vind ze ook heel leuk met blote benen. Bovendien passen ze wel bij het geheel, een beetje safari achtig. Vandaar de naam!

Qua accessoires is deze outfit een beetje kaal, maar ik vind dat deze outfit niet te veel poespas nodig heeft. Een leuke zonnebril was voor mijn voldoende en daarom koos ik voor een mooie wayfarer in de kleuren die passen bij de rest.

Ik zou deze outfit zo aantrekken. En jullie?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *