LOOK: ROCK CHICK

Photobucket

Ik vond bovenstaand jurkje van Nelly zo schattig, ik moest er een look mee maken! Je kunt er een hele romantische look mee maken, maar omdat dat niet echt mijn stijl is, koos ik voor de ‘rock chick’ look. Dat was eigenlijk heel simpel: combineren met zwart! De zwarte suede hakken staan prachtig onder zo’n jurkje waardoor je benen echt super lang lijken en het leren jasje maakt de outfit lekker stoer. De zwarte nagellak is de finishing touch op dat gebied.


Maaaar, leuke sieraden mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Ik koos ervoor om alles in het goud te houden. Dat komt ook nog eens mooi terug in het leren jack. Een paar opvallende oorbellen, een mooie armband van Juicy Couture die ik zelf ook wel zou willen hebben en als clutch een mooi gouden exemplaar met steentjes. Dit keer heb ik er ook nog wat beauty bij gedaan: een heerlijk geurtje en een zachtroze lipstick.

Dit lijkt mij de ideale outfit voor een feestje. Als het warm is trek je het jasje gewoon uit en dan zie je er nog steeds super leuk uit doordat het jurkje gewoon zo mooi opzich is.

Op mijn Polyvore account is te vinden waar alle items vandaan komen. Je kunt me daar ook volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe looks die ik maak!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *