BALENCIAGA & HERMÈS LOOK-A-LIKE SIERADEN

Photobucket

Herinneren jullie de winactie in samenwerking met Fab Fashion nog? Afgelopen week ontving ik de nieuwsbrief van de shop en toen nam ik even een kijkje op de webshop. Ik kwam een aantal sieraden tegen die ik graag met jullie wilde delen, namelijk knock-offs van Balenciaga en Hermès. Hierboven zie je de armbanden ‘geïnspireerd’ op Balenciaga. De bovenste brede armbanden zijn geïnspireerd op de Giant Tour Bracelet van Balenciaga en kosten bij Fab Fashion €17,95. De armbandjes daaronder zijn geïnspireerd op de Giant Double Tour Bracelet. Ik vind vooral die armbandjes heel erg leuk! Deze kosten bij Fab Fashion €16,95.


Photobucket

Daarnaast verkoopt Fab Fashion ook nog armbandjes geïnspireerd op de Hapi bracelet van Hermès. Deze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, hierboven te zien. Ik vind vooral het roze armbandje erg leuk! Deze armbandjes zijn overigens van echt leer, dus dat is al helemaal mooi meegenomen. De prijs? Slechts €12,95. Kijk, daar worden we vrolijk van! Ik vond het wel even waard om deze tip met jullie te delen!

Klik hier om naar de webshop van Fab Fashion te gaan. Ze verkopen daar overigens ook knock-offs van de Isabel Marant Sneakers. Nog een extra tip ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *