Review: Veet EasyWax & gebruiksklare wasstrips

Ready for summer? Met deze producten van Veet wel! Hiermee tover je in no time gladde benen tevoorschijn, die wel 4 weken lang glad blijven. Ideaal als je op vakantie gaat, dan heb je geen omkijken naar scheermesjes en andere vervelende ontharingsproducten. Veet heeft de gebruiksklare wasstrips vernieuwd en tevens een nieuw product geïntroduceerd: de Veet EasyWax. Aangezien ik een liefhebber ben van het harsen van mijn bovenbenen, kon ik niet wachten om deze producten uit te proberen. Ik heb ze dan ook uitgebreid getest en mijn bevindingen deel ik in onderstaand filmpje. En als bonus laat ik jullie in korte filmpjes zien hoe ik de producten gebruik. Jawel, jullie zien hoe ik mijn benen hars!

Veet was dit jaar verantwoordelijk voor de gladde benen van de modellen tijdens de Londen Fashion Week. Van elk model wordt namelijk verwacht dat ze altijd zichtbaar gladde en zachte benen heeft. Ex-topmodel en catwalkcoach Kim Vos weet dan ook als geen ander hoe je voor de perfecte gladde benen zorgt. Vijf tips van Kim:

  1. Om ervoor te zorgen dat je benen er mooi uitzien, kan je het beste je benen ontharen de dag voordat ze je in de spotlights zet. Dan is ook de geïrriteerde huid bijgetrokken.
  2. Scrub een paar uur voor het ontharen je benen, zodat alle dode huidcellen eraf zijn. Je benen zijn dan extra glad en je merkt dat de haartjes makkelijker hechten aan de was.
  3. Ga niet een uur voor of binnen een uur na het waxen onder de douche of in bad. De huid is dan nog te zacht en de haarvaatjes staan dan nog te veel open, waardoor er makkelijker irritaties ontstaan. Spoel je benen daarom direct na het ontharen met koud water af, zodat de haarvaatjes dichtgaan en de kans op ingroeien en rode vlekjes daardoor vermindert.
  4. Gebruik olie na het ontharen, die de huid extra goed verzorgt. Veet heeft al speciale nabehandelingsdoekjes die bij ieder ontharingsproduct zitten, maar als je bijvoorbeeld toevallig Patchouli Lavendel- of Ylanh Ylang-olie hebt staan, werkt dat ook goed bij een geïrriteerde huid. Wacht wel minstens een uur na het ontharen, anders kan de huid niet goed herstellen.
  5. Benen zijn mooi, vooral met hoge hakken. Dus: niet zeuren en show off your goodies!

Veet EasyWax
Starterkit verkrijgbaar voor €24,99 bij Kruidvat. Navulling kost €9,99.

Veet Easy Strip Koude Wasstrips
Verkrijgbaar voor de gevoelige huid en de normale huid. Verpakking met 20 strips kost €9,99, het Maxi Formaat (40 strips) kost €14,99.

*Mijn gezicht lijkt echt een beetje oranje, maar in het echt was dit niet echt geval. Niet dat jullie denken dat ik als een wortel door het leven ging.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *