Renault Twizy

De Renault Twizy: als je tv-programma The Face hebt gevolgd dan is de Twizy je vast niet ontgaan. De Twizy is geen auto, maar ook geen scooter, het is een soort op zich. Er is een Twizy voor mensen met een autorijbewijs en daarnaast is er ook een versie waarvoor je een brommer-certificaat voor nodig hebt. Daarnaast is de Twizy gewoon op te laden via het stopcontact. Is dat niet handig?

Doordat de Twizy weinig ruimte inneemt is hij perfect voor het stadverkeer. Je kunt ook makkelijker parkeren, en dat komt zeker van pas in een drukke stad. Er is plaats voor één passagier. Lekker knus, dus!

Er zijn drie uitvoeringen van de Twizy: urban, color en technic. Ook zijn er nog stickersets verkrijgbaar om je Twizy te personaliseren. Je kunt je Twizy dus helemaal eigen maken. De Twizy is verkrijgbaar vanaf €6.990.-. Voor de Twizy betaal je overigens geen BPM, wegenbelasting en bijtelling. Benieuwd naar een Twizy shop in de buurt? Klik dan hier.

Ook nog even leuk om te vermelden: David Guetta (de populaire DJ, die kennen we allemaal wel!) gaat de Twizy een jaar lang wereldwijd promoten. Hij speelt ook samen met zijn vrouw Cathy in de commercial die momenteel wordt uitgezonden. Daarnaast bewerkte David speciaal voor de Twizy het nummer Alphabeat van zijn laatste album. Hier hoort ook nog een bepaalde clip bij. Je kunt van deze exclusieve clip jouw videoclip op Facebook maken via deze link.

Benieuwd naar een proefrit met de Twizy? Meld je dan hier direct aan!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *