Oranje boven met Primark, Herôme & Koh

Nog 2,5 week en dan is het zo ver: Koninginnedag! Ondanks dat het op deze dag altijd extreem druk is in de stad, is het wel een gezellig feest. En dan mogen we koninginnenacht natuurlijk ook niet vergeten! Lekker feesten, je geheel in thema verkleden en gewoon lol maken met de mensen om je heen. Ikzelf ben nooit een fan om geheel in het oranje te gaan, of gek doen met allerlei kleuren. Net zoals vorig jaar, lekker simpel maar toch in thema!

Wil je er tijdens Koninginnedag fashionable uit zien? Dan ben je bij Primark aan het juiste adres. De kleur oranje is de laatste tijd sowieso al erg hip, dus de kans is groot dat je gewoon al iets oranjes in de kwas hebt hangen! Maar heb je dat niet, dan raad ik je even aan om langs de Primark te gaan. De prijzen zijn lekker laag en er is voor ieder wat wils: sportieve shorts of een opvallende broek met bloemen. Ik vind zelf de oorbellen de blazer erg leuk!

Ik vind het vooral leuk om lekker met make-up aan de slag te gaan. Oranje lipstick, bijpassende oogschaduw en eventueel van die vlaggetjes op je wangen. En natuurlijk nagellak! Je kunt aan de slag gaan met nail-art, maar als je daar niet zo’n held in best (zoals ik) dan kun je het natuurlijk ook bij één kleurtje houden. Of je nagels in verschillende kleuren lakken! Anyway, het kan allemaal! En om het een stukje makkelijker te maken hebben zowel Herôme als Koh prachtige kleuren in hun collecties. Ik heb ze voor jullie geswatcht!

Allereerst de kleurtjes van Herôme. Dit zijn de W.I.C. (World Inspired Colours) nagellakken. Ik vind ze heel erg fijn, deze nagellakken zijn bij mij echt favoriet. Ze drogen snel, dekken goed en dat voor €7,50 per stuk. Als je er twee koopt betaal je trouwens €12,50. Zeker handig als je van plan bent er twee te kopen ;) Eigenlijk is de kwaliteit van onderstaande lakken hetzelfde. Amsterdam en Frankfurt dekken wel wat beter dan Helsinki en Havana, omdat dat redelijk lichte kleuren zijn. Deze twee kleurtjes hebben ook allebei shimmer. Erg mooi! Ik heb iedere nagel in twee laagjes gelakt.

Havana
Amsterdam
Helsinki
Frankfurt

Daarnaast de nagellakken van Koh. Ik vind de nagellak van Koh echt fantastisch. Prachtige kleuren, mooie flesjes en de kwaliteit is nog nét wat beter dan die van Herôme. En dat zegt een hoop! Hier betaal je dan ook wel voor, want een nagellak van Koh kost €14,95. Maar echt, als je op zoek bent naar een mooie en goede nagellak: neem dan eens een kijkje bij Koh.

De kleurtjes van Koh lijken veel op die van Herôme, maar ze zijn wat anders. De witte kleur is wat witter dan die van Herôme, de oranje kleur is creamy zonder shimmer en de blauw is super fel. Vooral de blauwe kleur vind ik heel gaaf. Ook bij deze swatches heb ik mijn nagels in twee laagjes gelakt.

Dutch!

Brilliant Red!

Crystal!

Rock Chick!

De W.I.C. by Herôme nagellakken en de nagellakken van Koh zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en parfumerieën. Daarnaast heeft Koh ook flagship stores in de Bijenkorf in Eindhoven en Amsterdam. Online bestellen kan ook, voor Herôme ga je naar www.herome.com en Koh is online te vinden op www.kohcosmetics.com.

Gaan jullie dit jaar Koninginnedag (en/of -nacht) vieren?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *