My favourite: wedges van H&M

Sorry voor het late artikel! Ik had blogposts voor de hele week maar er kwam er eentje te vervallen doordat hij niet meer recent was. Ik heb een drukke dag gehad en nu pas tijd om wat te schrijven. Ik wist eigenlijk vrijwel meteen waarover: de prachtige wedges van H&M die ik laatst in de folder spotte. Ik plaatste er afgelopen week al een foto van op Twitter en toen kreeg ik verschillende reacties van andere meiden die ze ook zo leuk vonden.

Ik kan ze op de webshop niet meer vinden (uitverkocht?), maar ik denk dat ze binnenkort wel weer voorradig zijn. De nieuwe collectie is er namelijk pas sinds kort! Ze zijn er in het zwart en in het wit. Wit is erg mooi, maar wordt wel snel vies. Zwart daarentegen niet en bovendien is deze kleur ook wat makkelijker te combineren. Ik vind vooral de froezels op de voorkant erg leuk! Om even een duidelijker beeld te schetsen hoe ze er in het echt uit zien, heb ik even een foto gemaakt van de folder.

Eigenlijk zijn de wedges niet helemaal mijn stijl, maar ik vond ze zo leuk dat ik het niet kon laten om ze te bestellen. Ik ben heel erg lui als het gaat om op hakken lopen, maar wedges lopen super chill en ik vind deze ook nog eens mooi. Een win-win situatie, dus! Ook de prijs vond ik een meevaller: ze kosten €29,95. Een mooi prijsje voor een paar schoenen voor erbij.

Wat vinden jullie er van?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *