Love, Chloé

Mijn no buy was afgelopen: dat kon ik maar beter goed vieren ook. Ik dook dus zondag even snel de stad in om een nieuw parfum te gaan halen. Nadat ik vrijdag langs de parfumerie was gelopen en even weer had geroken was ik er eigenlijk zeker van dat Love, Chloé het parfum werd wat ik ging kopen. Bij O’Chelle in Eindhoven was er het hele weekend een voorjaarsactie, waardoor je bij een besteding vanaf 50 euro 20% korting kreeg. En daar heb ik maar even meteen goed gebruik van gemaakt!

Love, Chloé is een eau de parfum en ik ben er helemaal weg van. Ik vind de geur lastig te omschrijven, maar de geur bevat noten van sinaasappelbloesem, roze peper, iris, sering, hyacint, blauwregen, poederige musk, talk en rijstpoeder. Ik vind het dan ook echt een poederige geur, niet te aanwezig, maar wel heel vrouwelijk. Damn, geuren zijn echt lastig te omschrijven en vooral deze! Deze geur is namelijk niet echt zoet, eerder wat terughoudend. Het is echt een chique geur, maar niet ouderwets. Gewoon super lekker! Je moet ‘m echt ruiken voordat je snapt wat ik bedoel, denk ik. Gewoon doen, het is echt de moeite waard!

Ook de flacon vind ik heel erg mooi. Chique, en ook leuk dat de dop vast zit met een kettinkje. Het roségouden matcht trouwens ook leuk bij m’n horloge, maar niet dat dat relevant is, haha. Al met al echt een aanwist voor mijn parfum collectie.

Ik heb voor Love, Chloé €44,80 betaald (inclusief korting). De originele prijs was dus €56,-, maar blijkbaar is de geur bij de Douglas goedkoper (€50,40). Iets waar je even op moet letten als je van plan bent deze overheerlijke geur te kopen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *