The Ultimate Aussie Angel

Afgelopen donderdag vond de ontknoping plaats van de Aussie Angel Challenge. Deze challenge werd georganiseerd door Aussie. Dit is een haarverzorgingsmerk geïnspireerd op Australische invloeden en is sinds dit jaar in Nederland. Het meest succesvolle product van Aussie is de 3 Minute Miracle Reconstructor, die inmiddels al velen awards heeft gewonnen. Zelf heb ik er ook een sample van gehad en ik moet zeggen: het is heerlijk spul! Het wordt dus tijd om de full size fles in huis te halen ;)

Ik was dan ook vereerd dat ik uitgenodigd was om het event bij te wonen. Helaas kon ik niet aanwezig zijn in verband met school. Super jammer, maar het is nou eenmaal een barrière: ik moet namelijk nog bijna twee uur reizen voordat ik in Amsterdam ben. Zo jammer! Gelukkig heb ik wel het persbericht ontvangen en ik wilde er toch nog even wat over schrijven.

Aussie heeft dus een maandenlange zoektocht gehouden naar de ‘Ultimate Aussie Angel of the Year’, iemand met de ultieme Aussie look. In de finale gingen 20 finalisten de strijd aan in drie verschillende rondes, met onder andere een catwalk van zand en een surfsimulator. De avond werd gepresenteerd door Nikkie Plessen en de jury bestond uit Liza Sips (actrice), Nadia Palesa Poeschmann (presentatrice) en Serena Verbon (die kennen we natuurlijk van Beautylab.nl). En laat ik dat nou net gemist hebben, echt jammer!

Maar goed, uiteindelijk kwam aan de zoektocht een einde en de jury was het unaniem eens over de ‘Ultimate Aussie Angel of the Year’: dit is Rosalie (25) uit Hilversum. “Ik ben opgegroeid aan het strand; de beach look is mij dus aangeboren. Ik ben spontaan, avontuurlijk en hou van reizen”, aldus een terechte winnares. Rosalie wint hiermee twee vliegtickets naar Australië, super gaaf!
Aussie producten zijn verkrijgbaar bij Etos.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *