H&M Wishlist

De wishlist van maart slaan we deze maand over, want aangezien ik een no buy heb, mag ik niks kopen en dat ben ik dan ook niet van plan. Dat neemt niet weg dat ik niks op mijn wishlist heb staan! Oh nee, die groeit met de dag! Het leek me leuk om mijn wishlist van één van mijn favoriete winkelketen te laten zien: H&M. Ik moet zeggen dat de kleding mij de laatste tijd wat minder trekt en daarom is het lijstje (voor mijn doen) best bescheiden. Misschien is dat ook maar beter voor mijn portemonnee, ik wil immers nog zo veel ;)

Klik op de foto voor een groter formaat

Zwarte open heels – €39,95
Ook al draag ik (uit luiheid) niet zo vaak hakken, ik wil voor komend voorjaar toch nog wel een mooi paar aanschaffen en dan in het bijzonder eentje die open is. Naast dat ik het veel fijner vind lopen dan dichte hakken, past het ook nog eens goed bij het weer. Leuk voor onder een jurkje, rokje, shortje of jeans. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op!

Suède clutch – €29,95
Deze clutch lijkt me echt ideaal voor het voorjaar! Mooie kleur en in combinatie met een shortje en een leuke top naar mijn mening een super leuke outfit. Ik vind de prijs trouwens ook nog best wel meevallen voor een clutch van echt suède.

Witte top met plooien – €9,95
Ik draag in de zomer en lente het liefste zo veel mogelijk wit, vooral omdat ik het mooi vind in combinatie met een spijkerstof. Deze top vind ik ook erg leuk en daarnaast is hij ook lekker goedkoop!

Roze shortje – €19,95
Ik wil echt nog wat gekleurde broeken hebben, maar ook gekleurde shortjes vind ik leuk. Wat dacht je van deze knalroze? Ik vind ‘m echt super vet!

Trenchcoat – €39,95
Ik ben van plan een biker-achtig jasje te kopen, maar een trenchcoat is ook leuk. Dat is weer net wat chiquer. Ik vind de kleur en het model van deze jas eigenlijk perfect, dus als ik ooit geld over heb… Dan voeg ik dit voorjaar graag nóg een jas aan mijn garderobe toe!

Donkerblauwe bikini – €12,95 (top) & €9,95 (broekje)
Ik vind de bikini’s van H&M dit jaar echt enorm tegenvallen en er zit maar weinig tussen wat ik mij echt aanspreekt. Op zich vind ik dit donkerblauwe exemplaar wel leuk, maar hij is wel simpel. Een leuke bikini voor erbij, maar dat is het dan ook.

Wat vinden jullie momenteel van de collectie van H&M?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *