Webshop: Doublebeauty.nl

Laatst ontving ik een leuk persbericht, met daarin de ontwikkelingen van Double Beauty. Double wat? Ik had nog nooit van Double Beauty gehoord en nam dus een kijkje op de webshop. De webshop verkoopt merken die allemaal vrij zijn van dierpoeven, zoals onder andere Too Faced, Herôme, Maroccanoil, YES to… Dat klonk goed! Onlangs hebben ze twee nieuwe merken aan de shop toegevoegd: Korres, een merk met natuurlijke cosmetica en Everyday Minerals, het welkbekende Amerikaanse merk met natuurlijke make-up. Tot voor kort was dit alleen in het buitenland verkrijgbaar, maar Double Beauty maakt het mogelijk om het gewoon in Nederland te bestellen. Ik nam contact op met de eigenaresse en ik kreeg een aantal samples toegestuurd. Tijd om eens wat te testen!

Everyday Minerals Fair Foundation – Matte
Ik ben al langer bekend met het merk Everyday Minerals en ik heb er in het verleden ook een aantal samples van gehad en een gezichtspoeder. Ik vind het erg fijne producten en zo ook deze foundation. De dekking is goed en de poeder voelt fijn aan op de huid. Lekker luchtig en zonder chemische kleurstoffen en conserveringsmiddelen. En dat is trouwens bij alle producten van Everyday Minerals, alles is lekker natuurlijk! Dus ook geschikt voor de extreem gevoelige huidjes! De full size versie van deze foundation kost €14,95. Ben je niet zeker van de kleur? Dan kun je ook een probeersachet bestellen (zoals ik heb) en dat kost €1,-. Handig om uit te proberen!

Korres Natural Products Showergel – Basil Lemon
Korres is één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van natuurlijke cosmetica en heeft een homeopatische apothekers achtergrond. Misschien klinkt dat saai, maar Korres is juist het tegenovergestelde. De verpakkingen zijn strak en het merk heeft een uitgebreide productlijn uiteenlopend van douchegels tot gezichtscrèmes en haarproducten. Ik heb zelf showergel in ‘Basil Lemon’ getest, een frisse douchegel met daarin tarwe-eiwitten die een beschermend laagje op de huid vormen en het hydratatieniveau van de huid in balans houden. De full size versie van deze douchegel kost €10,60.

Herôme WIC nagellak – Montevideo
Herôme is mijn favoriete merk op het gebied van nagelverzorging en ik kreeg een prachtige roze kleur van WIC toegestuurd in ‘Montevideo’. Ondanks dat ik al veel kleurtjes heb van de WIC collectie, heb ik deze kleur nog niet. Het is een fuchsia roze kleur die een beetje naar het paars neigt, heel mooi! Het voordeel van de nagellakken van WIC is naar mijn mening de snelle droogtijd, goede dekking en de houdbaarheid. De nagellak blijft bij mij zo 5 dagen zit en dat heb ik bijna nooit! De nagellak kost €6,50 bij Double Beauty.

De geteste producten bevallen me goed, de webshop heeft een leuk assortiment en de site is ook nog eens overzichtelijk. Daarbij levert de shop binnen twee werkdagen en kun je gemakkelijk betalen via Ideal, Paypal of Creditcard. Ik ben dus erg enthousiast en ik raad je zeker aan om een kijkje op de webshop te nemen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *