Bestelling Miss Lipgloss shop

Misschien lazen jullie het al op Twitter: afgelopen zondag plaatste ik een bestelling bij de Miss Lipgloss Shop. Dit na aanleiding van positieve verhalen over de shampoo van Anatomicals, die Cynthia in haar webshop verkoopt. Ik heb haar dat snel vet wordt en ergens las ik een reactie van iemand waarin stond dat haar haar minder snel vet werd sinds ze deze shampoo gebruikte. Ik was erg benieuwd en voor die zes euro kon ik het ook niet laten. Ik keek nog even rond op de webshop en ik bestelde toen ook nog een flakie van Golden Rose. Het leek me leuk om mijn ervaringen te delen over de webshop en de producten in het bijzonder.

Over de service van de webshop kan ik alleen maar vol lof spreken. Het betalen ging snel, mijn pakketje werd vrijwel meteen bestuurd en ik had mijn bestelling zo in huis! Helaas niet de volgende dag, maar dat kwam omdat ik op een zondag mijn bestelling plaatste. Je betaalt trouwens wel €3,95 aan verzendkosten, maar voor zo’n service heb ik dat er wel voor over. Bij aankomst zaten de producten netjes verpakt en het pakketje zag er ook leuk uit door de bijpassende tape. Er zat een leuk kaartje bij mijn bestelling, dus het openmaken van het pakketje was al een feest opzich. Pakketjes openmaken blijft leuk, net alsof je cadeautjes uitpakt!

Op naar de producten zelf! Allereerst de The Follicle Oracle Cucumber Frequent Use Shampoo van Anatomicals. Da’s een hele mond vol! Deze shampoo kost €5,95, een prima prijs als je ‘t mij vraagt. De verhalen die ik erover hoorde waren goed, dus ik waagde de gok. Zelf kan ik nog niet echt een oordeel over deze shampoo geven, ik wil hem daarvoor nog wat vaker gebruiken. Wat ik wel kan zeggen is dat de shampoo heerlijk naar komkommer ruikt en dat de verpakking enorm handig is. De shampoo schuimt wel minder, maar dat komt omdat er geen SLS in zit. De shampoo is helemaal natuurlijk! Ik heb zelf geen ervaring met een natuurlijke shampoo dus daarom was dit het uitproberen waard. Wellicht horen jullie er nog meer over als het ook tegen mijn vette haar werkt!

Dan bestelde ik ook nog een flakie van Golden Rose. Ik wilde al langer een flakie van Golden Rose, maar het kwam er maar steeds niet van. Op de Miss Lipgloss Shop zijn deze nagellakken wel dubbel zo duur dan bij andere webshops (€4,95 ipv €2,50), dus dat is wel een nadeel. Ik bestelde ‘m alleen toch, omdat ik bij andere webshops ook nog verzendkosten moest betalen en ik was er zeker van dat ik de shampoo wilde bestellen. De flakie is precies zoals ik gehoopt had: super mooi! Vooral over donkere kleuren is zo’n flakie prachtig, op de foto’s heb ik hem aangebracht over een donkerblauwe (limited edition) nagellak van Essence. Het effect met de kleuren is echt prachtig en ik weet zeker dat ik deze nagellak veel ga gebruiken. Love it!

Ik ben dus erg tevreden met mijn aankoopjes! Benieuwd naar de Miss Lipgloss shop? Klik hier om naar de shop te gaan.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *