Principessa cattiva diva handcrème

Afgelopen week ontving ik een leuk pakketje met daarin een handcrème van Principessa in mini-formaat. Principessa is een merk met beautyproducten van hoogwaardige kwaliteit vol met natuurlijke ingrediënten. Ook zijn de producten van Principessa vrij van dierproeven, parabenen, petroleum, phthalate en PH neutraal. De verpakkingen zijn recyclebaar en de producten zijn allemaal 100% afbreekbaar en klimaatneutraal. Dat klonk mij in ieder geval goed in de oren! Daarom was ik des te benieuwd naar de handcrème van dit merk, zeker aangezien het een award winning product is.

Wat me als eerste opviel bij het openen van de tube: de geur. Ik ben heel slecht in het omschrijven van geuren, maar ik weet zeker dat iedereen dol is op deze geur. Lekker zoet, maar ook niet te overheersend. Na wat research kwam ik erachter dat deze handcrème de Bellocia geur bevat, dat is ook wel een parfum van Principessa. Deze geur bevat perzik, vanille, jasmijn, ylang ylang, sandelhout en warme amber. Heerlijk! Op achterkant van de tube staat dat dit spul verslavend is en ze hebben gelijk: de geur alleen al is verslavend.

Maar dan op naar de crème zelf. Deze belooft te zorgen voor gladde, ultra zachte handen zonder een vet gevoel naderhand. En dat klopt! Je hebt maar een beetje nodig om je handen in te smeren en het trekt inderdaad snel in. Je kunt dus snel weer verder met waar je mee bezig was. Vrijwel meteen nadat het ingetrokken is voelen mijn handen als zijde aan. Mijn handen ruiken dus niet alleen heerlijk, ze zijn ook nog eens super zacht. Ik ben om!

Deze handcrème van Principessa kost €8,95 voor een tube van 25 ml, het mini-formaat. De fullsize tube van 100 ml kost €18,95, dit is dus goedkoper. Ik zou dan ook zeker voor een grote tube gaan, want van deze handcrème krijg je nooit genoeg!

Deze handcrème is te bestellen op Brushbeauty.nl, waar ook de overige collectie van Principessa te koop is. Deze webshop verzendt gratis en heeft nog meer leuke merken zoals Tweezerman, Priti NYC en LookX. Zeker het kijken waard, dus!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *