Only wishlist

Ik weet niet waarom, maar ik kom eigenlijk nooit bij Only. Maar toch heb ik regelmatig dat als ik even kijk, dat ik iets leuks tegenkom. Zo ook de afgelopen keer dat ik weer eens naar Sans-Online.nl surfde. Ik hoorde dat er sale was, en waar sale is, is Lizzy. Uiteindelijk was alles wat ik leuk vond niet in de sale, maar alsnog is het goed betaalbaar. Ik kwam allemaal leuke dingen tegen en tot mijn verbazing klikte ik vooral veel dingen van Only aan. Was dat een teken? Ik heb dus even mijn wishlist samengesteld. Het leek me leuk om deze met jullie te delen, aangezien ik zelden over het merk schrijf.

Only Blazer – €29,95
Blazers doen het altijd goed. Ze zijn leuk over een simpel t-shirt, maar ook over een blouse of top. Ik ben dol op blazers en deze van Only is ook nog eens lekker goedkoop! Deze blazer is ook nog verkrijgbaar in het grijs en donkerblauw.

Only Chiffon top – €24,95
Blouse van Only met een strik aan de voorzijde. De blouse is er ook nog verkrijgbaar in het blauw en grijs, maar ik vond deze roze kleur ook wel leuk. Leuke jeans eronder en je bent al helemaal klaar. Daarom houd ik zo van dit soort tops, je ziet er binnen no-time leuk uit. Is dit niet echt jouw stijl? Misschien is deze Only blouse dan wat voor jou!

Only T-shirt – €19,95
Dit shirt lijkt me leuk voor het uitgaan! Ik vind dit shirt in het zwart wel chique, maar het shirt is ook verkrijgbaar in het wit en knalroze. De witte is weer leuk voor het voorjaar en de roze voor een opvallende look.

Only Trui – €16,95
Een watervalhals maakt een trui toch net wat specialer en dat is ook het geval bij deze trui. Deze trui is verkrijgbaar in het grijs, rood, blauw en groen, maar de grijze variant is mijn favoriet. Heerlijke trui voor als je zin hebt in een comfortabele outfit.

Only Jeans – €24,95
Ik ben op zoek naar een zwarte broek van stretch die niet uitrekt. Ik heb momenteel wel een fijne broek, maar de wassing hiervan is vervaagd. Ik wil dus een nieuwe! Misschien is deze broek van Only iets? Sans-Online verkoopt nog meer Only jeans!

Only Broek – €19,95
Of deze broek? Zwart, mooi skinny én in de sale. De broek kost nu €19,95 in plaats van €39,95 dus dat is ook zeker een mooie deal.

Zit er iets leuks voor jou tussen? Bestel Only hier en ontvang het morgen in huis indien je voor 16:00 besteld!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *