My make-up favourites

Ik schrijf niet zo veel meer over beauty, maar het leek me leuk om mijn favoriete make-upproducten van het moment met jullie te delen. Deze producten gebruik ik echt iedere dag en ik zou ze zo weer opnieuw kopen. Ik ben niet van plan dit iedere maand te doen, want ik gebruik sommige van deze producten echt al maanden en dan is het niet leuk om steeds weer hetzelfde terug te zien. Bovendien koop ik de laatste tijd ook veel minder make-up waardoor het dan ook niet echt afwisselend is. Ik ben wel van plan om misschien weer wat meer over beauty te schrijven, dat hangt een beetje van jullie af.

NYX Concealer in a Jar – Fair
Ik heb deze concealer echt al heel erg lang en ondanks dat ik hem op het begin totaal niet fijn vond, is het nu echt mijn favoriete concealer. De concealer is creamy, dekt goed en in veel kleuren verkrijgbaar. Ook gaat ‘ie erg lang mee, want je hebt maar een beetje nodig voor een goede dekking.

Nars bronzer – Laguna
Er gaat geen dag voorbij zonder mijn favoriete bronzer. Hij kostte wat, maar ik heb totaal geen spijt van mijn aankoop gehad. Hij geeft mijn bleke huidje wat meer kleur zodat ik er wat gezonder uit zie. Er zit een subtiele shimmer in, maar die zie je alleen als je heel goed kijkt. Mooi voor zowel in de winter als zomer!

MAC mineralize blush – Dainty
Deze blush van MAC heb ik ook al erg lang, maar ik gebruik ‘m nog steeds erg vaak. De kleur past perfect bij mijn lichte huid en ook hier zit een mooie shimmer in. Een hele populaire kleur die veel meiden mooi zal staan.

Rimmel Exaggerate eyeliner
Super goede zwarte eyeliner die na maanden gebruik nog intens zwart is. Blijft lang zitten en je kunt er strakke lijntjes mee trekken door de puntige applicator. De eyeliner is niet waterproof, maar voor de rest ben ik er echt dol op. Ik gebruik hem momenteel vaker dan mijn fluidline van MAC omdat deze eyeliner gewoon veel sneller werkt. En het resultaat is net zo mooi!

Hema eyebrow pencil
All time favourite! Echt een geweldig wenkbrauwpotlood en de prijs (rond de 3 euro) maakt het alleen nog maar leuker. De kleur is goed, het blijft goed zitten en het borsteltje aan de achterkant is ook erg handig.

Yves Rocher 360° length mascara
Ik had niet verwacht dat ik deze mascara zo fijn zou vinden, maar hij scheidt mijn wimpers goed, maakt ze mooi lang en geeft ze ook volume. Het borsteltje werkt ook heel prettig! Het is een Limited Edition en nu verkrijgbaar in een gouden verpakking, super leuk! Klik hier om de mascara te bekijken op de site van Yves Rocher.

Too Faced Natural Eye palette
Dit was sowieso naast mijn Nars bronzer de beste beauty buy van 2011. Ik heb het palette voor een redelijke prijs gekocht op eBay voordat dit palette zo’n hype werd en sindsdien gebruik ik het haast iedere dag. Vooral de drie kleuren waar een flinke pan in is te zien gebruik ik vaak. De highlighters gebruik ik ook regelmatig en de andere kleuren gebruik ik vooral als ik wat heftigere oogmake-up wil, deze kleuren zijn namelijk super gepigmenteerd en snel al wat te donker. Desalniettemin een heerlijk palette, ik ga echt balen als mijn favoriete kleurtjes straks op zijn!

Rosebud Minted Rose
Deze lipbalm voorziet mijn lippen niet alleen van een mooi glansje, mijn lippen worden er ook lekker zacht van. Ik heb ook de original, maar ik vind deze versie stiekem veel fijner, mede door de verfrissende pepermunt.

Essence stay with me lipgloss – My favorite milkshake
Superfijne lipgloss die niet plakt en een mooie kleur afgeeft. Ze smeren ook heel fijn en ze zijn nog eens super betaalbaar. Ik heb deze lipgloss ook nog in een andere kleur, maar deze is favoriet want deze matcht goed met mijn….

MAC lipstick – Hue
Deze kleur van deze lipstick komt erg overeen met bovenstaande lipgloss, dus ze zijn erg mooi in combinatie met elkaar. Deze lipstick van MAC smeert fijn, geeft veel kleur af en droogt mijn lippen niet uit. Het is dan ook een Glaze, maar hierdoor blijft de lipstick wel minder lang zitten. Ik vind dat geen probleem, dan smeer ik gewoon een keertje bij!

Dit waren mijn favoriete make-upproducten! Wat zijn jullie all time favourites?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *