Winterdip

Het fenomeen winterdip klinkt jullie vast niet onbekend in de oren en ik denk dat ik er last van heb. Alles kost me net iets te veel moeite en ik ben inspiratieloos. Ik zit al zo’n uur naar mijn beeldscherm te staren, een beetje op Google te neuzen, maar er komt niks nuttigs uit. Ik weet gewoon niet waar ik over moet schrijven, ik ben de drive even kwijt. Ik vind dit heel vervelend en ik wil die drive weer terug! Want bloggen moet natuurlijk wel leuk blijven. Niet alleen voor mij, ook voor jullie moet het leuk blijven om mijn blog te bezoeken.

Ik vertelde het gisteravond al aan de eettafel thuis. ‘Waarom schrijf je dáár dan niet over?’, reageerde mijn stiefvader. Ik vond het eerst maar een stom idee (ik ben redelijk koppig), maar ik heb toch maar besloten het gewoon te doen. Hulp is namelijk welkom!

Ik wil dus graag van jullie weten wat jullie willen zien. En laat alsjeblieft een reactie achter, want ik geloof dat 1% van mijn bezoekers reageert op artikelen. En dan niet figuurlijk, het is echt zo. Nu is dat natuurlijk niet erg, ik reageer zelf namelijk ook lang niet altijd op alle blogs. Dit komt omdat ik soms gewoon niks nuttigs weet te zeggen en als ik bij álle blogs die ik volg een reactie achter moet laten zijn we zo een paar uur verder. Het maakt dus niks uit, maar ik zou het deze keer enorm op prijs stellen als jullie laten weten wat jullie leuk vinden. Wat hoop je dat er online staat als je naar mijn blog gaat?

Hopelijk laten jullie wat tips achter zodat ik weer met plezier kan gaan bloggen en dat jullie ook vrolijk worden door het bezoeken van mijn blog. U vraagt, wij draaien. Zoiets.

DELEN:

2 Reacties

 1. Lisa 12 december 2011 / 21:30

  Hay mop,
  Wat vervelend, maar zeker herkenbaar! Ik vind dat je al die jaren al geweldig blogt. Je bent echt een goed voorbeeld voor alle bloggers. Ik lees je blog met plezier en je bent echt een schat van een meid!
  Ik zou misschien wat meer outfits doen, column is ook wel eens leuk (:
  Verder kan je altijd kijken op tumblr of iets voor inspiratie. Style.com is ook heel fijn, kan je alle catwalkshows zien. Nou schatteke hoop dat je je drive snel weer terug hebt.En we moeten snel weer afspreken. Liefs, Lisa

 2. Soesja 12 december 2011 / 21:38

  Ik heb echt precies hetzelfde! Geen inspiratie, heel weinig comments vergeleken met voor de zomer en ten opzichte van mijn aantal totale bezoekers… Wat ik bij jou altijd superleuk vind zijn je posts met outfits, die over sieraden en je food photo’s :) Ooh, en je filmpjes (vooral shoplogs) zijn ook altijd leuk om naar te kijken! Waar is trouwens Intense Debate comment systeem gebleven? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *