Mijn favoriete boeken

Bekijk in HD!

Ten eerste: fijn dat jullie hebben gereageerd op mijn artikel van gisteren. Die winterdip lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen, ik heb er namelijk weer helemaal zin in. Nu ik weet wat jullie leuk vinden, ga ik lekker veel artikelen maken om aan jullie wensen te voorzien. Jullie vinden vooral outfitfoto’s leuk en dat wist ik al, maar het viel me nu pas om hoe vaak het genoemd wordt. Ik ga proberen iedere week minstens één outfit te posten! Mijn stijl is best simpel, maar misschien vinden jullie het ook gewoon leuk om dat te zien?

Verder lieten jullie weten dat jullie zo’n photo diary erg leuk lijkt. Ik lees het zelf op andere blogs ook altijd met plezier, maar het is nou niet bepaald origineel. Maar zoals iemand al zei: ieder z’n leven is anders! Ik denk dus dat ik er binnenkort maar eens mee ga beginnen en dan kijk ik wel hoe het bevalt. Mijn blog wordt dan wel meer persoonlijk en dat is ook wat jullie graag meer wilden zien. Ook komt er binnenkort een nieuwe layout, dus het wordt alleen maar leuker!

Maar goed, nu even over het artikel van vandaag: een filmpje over mijn favoriete boeken! Houd je van lezen? Kijken! Houd je niet van lezen? Van de boeken die ik laat zien ga je er gewoon van houden.

Klik hier om het artikel over Glamour & Paparazzi te lezen.
Klik hier om het artikel over Style by Lauren Conrad te lezen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *