Het vernieuwde Dr. van der Hoog

Advertorial

Misschien hebben jullie er al van gehoord: Dr. van der Hoog is vernieuwd! Ze hebben het roer flink omgegooid en zowel het logo als het gehele assortiment is vernieuwd. De verpakkingen hebben een high end look gekregen en de producten zijn tot op de textuur vernieuwd. Ik was erg benieuwd naar de nieuwe producten van Dr. van der Hoog en ik heb een aantal dingen getest voor jullie!
Alles is nieuw en om jullie even een impressie te geven over de vernieuwde lijn geef ik eerst wat informatie waarna er wat reviews over een aantal producten volgen. Enjoy!

 Natural Intensive is een lijn voor de droge huid. Deze lijn bestaat uit een verzorgende, hydraterende dagcrème (€14,95), een nachtcrème (€15,50) en een ooggel (€12,95) die de droge ooghuid intensief verzorgt, hydrateert en verstevigt. Deze producten zijn geschikt voor een huid die vaak ruw en strak aanvoelt en dus optimale verzorging en hydratie nodig heeft!

 Heb je een normale tot gemengde huid? Dan is de Hydro Active lijn wellicht wat voor jou. Deze lijn bestaat uit een hydraterende dagcrème (€14,95) op basis van Papaya-extract. Ook zit er in deze lijn een nachtcrème (€15,50) en een fluïde (€15,95). Dit is een matterende lotion die het glimmen van de huid voorkomt. Ik heb deze flüide getest, dus voor mijn review moet je even verder scrollen! Ook in deze lijn zit overigens een ooggel (€12,95). Deze zorgt voor een geweldige hydratieboost die helpt wallen te voorkomen!

 De Fresh Expression lijn verbetert de elasticiteit, stevigheid en spanning van de huid. Dit is een zeer uitgebreide lijn met een dagcrème (€17,95) met SPF15 ter bestrijding van de eerste tekenen van huidveroudering. De nachtcrème (€16,50) doet hetzelfde, maar dan terwijl je slaapt! Ook bevat deze lijn een oogcrème (€18,95) en anti-pigment crème (€14,95). De oogcrème voorkomt rimpels en een vale tint, en zorgt voor optimale hydratie van je kwetsbare ooghuid. Door de anti-pigment crème verdwijnt pigment als sneeuw voor de zon, bovendien zit hier ook nog eens SPF15 in. In deze lijn zit overigens ook nog een masker met innovatieve apllicatiekwast (€9,95) die de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt.

Een rimpeltje hier, rimpeltje daar? De Fix Aging lijn zorgt voor versteviging van de huid, zodat deze er strakker en gladder uitziet. Dit door de herstellende en stabiliserende dagcrème (€19,95) met SPF15 en de nachtcrème (€20,95) die zorgt voor hetzelfde resultaat. De oogcrème (€16,95) herstelt het het vochtgehalte van de huid en het serum (€17,50) helpt om verslapping van de huid tegen te gaan. Hiernaast bevat de lijn nog een anti-couperose crème (€19,50) met SPF 15 voor een egale huid en een Fix Aging masker (€10,95) die zorgt voor een stevige, gladde huid.

Naast deze verschillende lijnen passend bij ieder huidstype heeft Dr. van der Hoog ook nog een reingingslijn bestaande uit een oogreinigingsmilk, een 2-fasen lotion, reinigingsmilk, face wash, reinigslotion en scrubcrème. Hiernaast zijn de vertrouwde maskers ook niet uit het assortiment gegaan en zijn er ook nog twee soorten handcrème geïntroduceerd. Deze crèmes beschermen handen tegen invloeden van buitenaf en stimuleren celvernieuwing. De anti-aging handcrème met SPF15 gaat daarnaast ook nog huidveroudering tegen.

Klinkt allemaal wel goed, niet waar? Ik ben ten eerste zeer enthousiast over de verpakkingen van de producten. De glanzende materialen, hoge flessen en zware potten geven het ultieme luxe-gevoel. Maar is de kwaliteit van Dr. van der Hoog nog wel zoals we gewend zijn? Ik testte het voor jullie uit!

Ten eerste twee producten uit de basis reinigingslijn, Purity: de scrubcrème (€8,50) en de face wash (€7,50). Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype en verwijderen overtollig talg, vuil en onzuiverheden. De Face wash ruikt heerlijk fris (niet geheel onbelangrijk) en droogt mijn huid niet uit. Na gebruik voelt mijn huid fris en schoon aan. Heerlijk! Over de scrubcrème heb ik ook niets te klagen. De scrubkorrels zijn niet te grof, maar ook niet te zacht. Het is gewoon een prima scrubcrème die mijn huid enorm zacht maakt.

Ten tweede de oogreinigingsmilk (€7,50) wederom uit de Purity-lijn en de matterende hydraterende fluïde (€15,95) uit de Hydro Active lijn. De oogreinigingsmilk is zeer mild en geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen. Bevat ook geen zeep, parfum- en kleurstoffen en haalt oogmake-up prima weg. Zelfs waterproof make-up is er niet tegen bestand! Dan de fluïde. Wat een heerlijk product is dat! Het is een luchtige crème die prettig aanvoelt op de huid. Trekt snel in en matteert zodat de huid minder snel gaat glimmen. Ideaal! De fluïde verwijdert ook nog eens dode huidcellen en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Zou mijn huid daarom de laatste dagen zo opgeknapt zijn?

Als laatste de maskers. Wie kent ze niet? Ik vind vooral de kant- en klare masker van Dr. van der Hoog fijn, ik gebruik ze al jaren met plezier. Ik was bang dat ze door de vernieuwde textuur misschien anders zouden zijn, maar ze zijn nog net zo fijn als eerst. Alleen dan is het leuker ze te gebruiken door de leuke verpakking! Geeft toch net iets meer een luxegevoel… De kant- en klare maskers (€2,19) zijn er 13 soorten, dus voor ieder wat wils!
Naast de kant- en klare maskers zijn er ook nog de poedermaskers. Het poeder moet je mengen met gekookt water waardoor er een pasta ontstaat. Dit smeer je op je gezicht, laat het zo’n 20 minuutjes zitten en je het masker wordt keihard. De huid wordt dan voor korte tijd afgesloten en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Ik heb het Vitalizing Vitamines masker afgelopen weekend met een vriendin geprobeertden onze huid voelde nog nooit zo zacht en gereinigd. Er zijn 4 soorten poedermaskers (€2,19).
Geen tijd voor zo’n masker? Voor vrouwen met een druk en dynamisch leven heeft Dr. van der Hoog het 3-minuten masker. Dit masker zorgt in slechts drie minuten voor een stralende huid, handig voor onder de douche. Ik vind het ook een erg fijn masker, heerlijk verfrissend! Er zijn 3 soorten 3-minuten maskers (€6,99).

Zoals je leest valt er genoeg over de vernieuwde producten van Dr. van der Hoog te vertellen. En ik zou nog uren door kunnen gaan, want ik ben écht overtuigd. De producten zijn erg fijn, geven een luxegevoel, terwijl ze goed betaalbaar zijn! Er is een breed aanbod aan verzorgingslijnen dus iedereen kan bij Dr. van der Hoog terecht. En zoniet, dan kun je je vast wel vermaken met één van de maskers.

Meer informatie over de producten en prijzen kun je vinden op de site van Dr. van der Hoog. De producten liggen sinds kort in de winkel, maar zijn ook te bestellen via de online shop.

Wat vinden jullie van de re-styling van Dr. van der Hoog?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *